Politiets døgnrapport:

Vold, røveri, hærværk

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport fra onsdag til torsdag

Af
Af Jeppe Rafn

Vold
Hasle Hasle Centervej, Århus V
Onsdag 30. juni 14:10
En 56-årig  knallertfører blev tildelt et spark på højre side af kroppen, hvorefter han væltede på sin knallert og slog sit knæ. Efterfølgende blev han sparket gentagne gange mens han lå på jorden og hold fast i sin knallert, som efterfølgende blev stjålet.

Røveri
Langelandsgade, Århus C
Onsdag 30. juni 11:00
En 24-årig mand blev truet med kniv til at låse døren op til sin lejlighed, som gerningsmændene efterfølgende gennemrodede. De stjal en jakke fra lejligheden samt truede den 24-årige til at hæve penge til dem. Efterfølgende blev han truet ind i en købmandsforretning, hvor gerningsmændene købte spiritus og cigaretter.

Indbrud i virksomhed
Hasle Viborgvej, Århus V
Torsdag 1. juli 01:46
Flere alarmer og røgkanon aktiveret

Indbrud i privat beboelse
Hejredalsvej, Brabrand
Tirsdag 29. juni 23:00 - onsdag 30. juni 06:15
Kældervindue opbrudt. Der er stjålet husnøgler, bilnøgle, tegnebog, armbåndsur mrk. Skagen samt et par solbriller af mrk. Dolce Gabana. Efterfølgende er bilen en Audi AS brugsstjålet.

Indbrud i villa
Stavtrupvej, Viby
Torsdag 1. juli 01.34
Manden/beboeren i huset vågnede ved, at en rude blev knust til villaen, hvorefter han konstaterede, at bilnøglerne var stjålet. Manden ringede straks til politiet, og gik udenfor for at holde øje med bilen. Pludselig blev fjernbetjeningen til bilen aktiveret, og manden løb hen til to mænd, og bad om at få sine nøgler til bilen. Den ene gerningsmand slog ud efter manden der undgik slagene. Den anden gerningsmand skubbede manden omkuld flere gange, hvorefter gerningsmændene undløb fra stedet. Der blev yderligere sendt en hundepatrulje til stedet, og kl. 01.40 blev der foretaget anholdelse af en 23-årig mand fra Viby.

Spirituskørsel
Paludan-Müllers Vej, Århus V
Onsdag 30. juni 21:40
En 56-årig bilist blev bragt til standsning af en politipatrulje. Han skønnedes spirituspåvirket, hvorfor han blev anholdt og indbragt til afhøring og lægeundersøgelse. Senere løsladt.

Narkobilist
Hasle Bakkehegnet, Århus V
Onsdag 30. juni 10:14
En 21-årig bilist blev bragt til standsning af en politipatrulje. Han skønnedes narkopåvirket, hvorfor han blev anholdt og indbragt til afhøring og lægeundersøgelse. Senere løsladt.

Hærværk på køretøj
Viborgvej, Århus C
Tirsdag 29. juni 18:00 - onsdag 30. juni 08:15
Forruden knust.

Hærværk
Arnegårdsvej, Åbyhøj
Onsdag 30. juni 06:00 - 11:15
Sten kastet gennem vinduesrude.

Hærværk
Kjærslund, Viby
Tirsdag 29. juni 16:00 - onsdag 30. juni 06:30
3 m2 Facade plader sparket ud, seks ruder knust, dør sparket ud samt dørplade ødelagt.

Hærværk
Stennehøj Alle, Højbjerg
Onsdag 30. juni 22:30
Terrassedør knust. Tapet, skabslåger og trappe beskadiget med formentlig en kniv.

Der er i alt i kredsen modtaget ni anmeldelser om tyveri fra person/varebil og syv anmeldelser om tyveri fra lomme/taske.

null

Publiceret 01 July 2010 16:00