To 22-årige billister forulykkede på flugt fra politiet - den ene døde, den anden er varetægtsfængslet

Af
Af Christina S. Johansen

To 22-årige mandlige indbrudstyve kørte onsdag 6. januar galt, da de forsøgte at ryste politiet af sig. Den ene døde, den anden er i dag blevet varetægtsfængslet til 3. februar, da han mistænkes for yderligere organiseret kriminalitet. Han har kæret fængslingen.
Efter de to 22-årige var blevet opdaget af en nabo i fuld gang med et røveri onsdag kl. 10.56, kørte de fra stedet i en sølvfarvet Ford Scorpio i sydlig retning.
Bilen blev hurtigt spottet ved Fløjstrup af en hundepatrulje, som så den sølvfarvede bil komme med høj hastighed. Hundepatruljen satte efter Ford Scorpioen men kunne ikke følge med og tabte den hurtigt af syne.
Kort tid efter blev bilen fundet liggende på Ajstrupvej øst for Malling, hvor den var forulykket. Den ene ef de 22-årige blev fundet liggende livløs på marken og blev kort tid efter erklæret død.
Den anden 22-årig mand forsøgte at løbe væk fra hundepatruljen på marken, men han blev hurtigt fanget og anholdt og er blevet undersøgt på Århus Sygehus for overfladiske skrammer. Det er denne mand, der i dag er blevet varetægtsfængslet.
Begge mænd er fra Århus området og i forvejen kendt af politiet, fortæller vagtcentral-leder Brian Voss Olsen.

null

Publiceret 07 January 2010 09:44