Det er en gammel drøm, Trine Godthåb nu realiserer med åbningen af Pure Nature. Inspirationen har hun hentet på rejser i Østen, hvor især gæstfriheden og omsorgsfuldheden for den enklete gæst er noget af det, hun husker bedst
Det er en gammel drøm, Trine Godthåb nu realiserer med åbningen af Pure Nature. Inspirationen har hun hentet på rejser i Østen, hvor især gæstfriheden og omsorgsfuldheden for den enklete gæst er noget af det, hun husker bedst
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Wellness i skovens dybe stille ro

Trine Godthåb har åbnet spa og wellness-klinikken Pure Nature tæt ved skov og strand

Pure Nature spa & wellness
Spa, wellness- og skønhedsbehandlinger Elmosevej 41 i Beder Telefon 2672 6557 Indehaver Trine Godthåb Læs mere på: www.purenature.dk

Velværet begynder allerede så småt at indfinde sig på turen gennem Marselisborgskovene på vej mod Trine Godthåb nyåbnede spa og wellness-klinik Pure Nature i Fløjstrup.

Klinikken ligger idyllisk tæt op ad skoven - ifølge Trine selv med græssende rådyr på plænen - og kun et langt stenkast fra vandet.

"Jeg har ladet mig inspirere af Østens helt særlige gæstfrihed. Jeg har sammen med min mand besøgt wellness steder både i Thailand og på Maldiverne og ladet mig betage af den helt utrolige omsorgsfuldhed og tålmodighed, man bliver mødt med derude. Mit mål er at skabe noget tilsvarende herhjemme og kombinere det med naturoplevelser, ro og wellness. Derfor betyder det meget for mig, at at her er hyggeligt og fredfyldt - en total oplevelse for alle sanser uden forstyrrelser og irriterende momenter," forklarer 35-årige Trine.

"For mig er det vigtigt at ingen gæster får indtryk af, blot at være en i rækken," forklarer Trine, der giver sig god tid til hver enkelt, og ikke har gang i flere behandlinger på samme tid.

Orientalsk stemning

"Det handler helt grundlæggende om at få kunden til at føle sig godt tilpas. Jeg har ofte selv savnet lidt mere nærvær, og omsorg, når jeg har besøgt welnesscentre herhjemme," fortæller Trine, mens hun viser rundt i den nyindrettede klinik.

Overalt er duftende olielamper, stearinlys og orkideer med til at understrege den orientalske stemning. Det gælder også flere af de smukke antikke møbler og spejle, som Trine selv har hentet hjem.

"For mig er det vigtigt, at kunderne føler, de får fuld forkælelse for pengene. Jeg kan godt selv nogle gange få fornemmelsen af, at jeg lige får lov at vente lidt længere end nødvendigt, fordi der lige skal ordnes nogle negle eller andet, mens jeg ligger der med min ansigtsmaske. Sådan bliver det altså aldrig her. Her tager jeg mig 100 procent af hver gæst og har ikke gang i flere behandlinger på samme tid," slår hun fast med et smil og tilføjer, at kunderne jo netop har betalt for at få den tid.

"Det er deres tid, så skal den ikke bruges på lige at nå en hel masse andet samtidig. Når en af mine kunder ligger med en maske, der skal sidde på i 20 minutter, så bruger jeg tiden til for eksempel at massere deres hænder samtidig."

Lamper med duftende olier, stearinlys og smukke orkideer er med til at understrege den orientalske inspiration hos Pure Nature
Lamper med duftende olier, stearinlys og smukke orkideer er med til at understrege den orientalske inspiration hos Pure Nature

Fuld forkælelse

Med Pure Nature realiserer Trine en gammel drøm. Indtil for to år siden rejste hun jorden tynd på kryds og tværs som indkøber indenfor tøjbranchen. Men så meldte barn nummer fire sin ankomst, og Trine fik ro i hverdagen til at overveje sin fremtid.

"Det er jo oplagt, når nu vi har købt det her sted, at udnytte det til et eller andet, og tanken om et spa og wellness-sted har ligget i baghovedet hos mig i mange år som en dejlig drøm, jeg engang skulle gøre noget ved. Og nu var muligheden der så."

Navnet Pure nature referer ifølge Trine både til de fantastiske naturomgivelser og til de plejeprodukter, som hun bruger i sine skønhedsbehandlinger.

"De er fremstillet af rene, naturlige ingredienser uden tilsætningsstoffer," oplyser hun.

Publiceret: 09. Marts 2010 14:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!