Foto: Google Street View og Aarhus Kommune
Foto: Google Street View og Aarhus Kommune
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Venstre: Stop samarbejdet med Café Kaffegal

Efter flere tidligere ansattes beskyldninger om mobning hos Café Kaffegal kræver Venstre, at Aarhus Kommunes samarbejde med caféen bliver stoppet

De seneste dages historier om klager over arbejdsmiljø og tyrannisk ledelse på Café Kaffegal har fået Venstres Gert Bjerregaard til at kræve handling fra rådmand Kristian Würtz. Det meddeler Venstre i en pressemeddelelse. 

Sagen begyndte søndag, da TV2 Østjylland kunne afsløre, hvordan en række tidligere ansatte hos Café Kaffegal beskylder stedet for modning. Siden er det kommet frem, at Aarhus Kommune flere gange har fået klager over stedet, men at der intet er sket. Det er Gert Bjerregaard bestemt ikke tilfreds med.

LÆS OGSÅ: SF vil hylde de psykisk syges fortaler: "Det fortjener han virkelig"

”Jeg forstår ikke, hvordan Aarhus Kommune og den tidligere rådmand, Thomas Medom (SF), har ignoreret de talrige klager om arbejdsmiljøet og den daglige leders tyranniske behandling af sårbare medarbejdere på Café Kaffegal. Vi i Venstre kræver nu øjeblikkelig afbrydelse af samarbejdet, og at sagen tages op i Social- og Beskæftigelsesudvalget,” udtaler Gert Bjerregaard (V), medlem af Social- og Beskæftigelsesudvalget i Aarhus Kommune, i pressemeddelelsen.

En række eksperter fortalte mandag til TV2 Østjylland, at Aarhus Kommunes håndtering af de talrige klager ser ud til at være dybt kritisabel.

”Som eksperterne også kommenterer, ser hele dette forløb meget mærkværdigt ud. Favrskov Kommune afbrød samarbejdet allerede i 2014. Spørgsmålet er for mig at se, om den tidligere rådmand, Thomas Medom (SF), og forvaltningen har sovet i timen eller bevidst holdt hånden over Café Kaffegal og lederen Brian Sørensen på grund af kammerateri,” udtaler Gert Bjerregaard (V), der nu vil have undersøgt sagen til bunds.

jwh

Publiceret: 13. Marts 2018 07:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt