The Sound and Video Works of Dodda Maggý. Pressefoto
The Sound and Video Works of Dodda Maggý. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Udstillinger du skal nå at se, inden de slutter

Det er snart sidste chance for at se en række af byens udstillinger, der lukker til nytår

Fraværets nærvær

'Fraværets nærvær' på Moesgaard Museum viser personlige og religiøse fortællinger om døden. Døden er en del af alles liv og skildres forskelligt i forkellige kulturer. Gennem samtidskunst, religiøse billeder, arkæologiske fund og nutidig praksis viser udstillingen menneskets forbindelse med de afdøde i Cypern og Danmark. Kan ses til 7. januar. 

Foto: Michael Johansen
Foto: Michael Johansen

Billedstorm

'Billedstorm' på Kvindemuseet handler om køn, tabuer og ytringsfrihed i billedernes verden fra reformationen til i dag med værker af blandt andet den danske kunstner Michael Kvium og den franske kunstner Orlan. Udstillingen viser kvinder, køn og seksualitet stiller spørgsmålet: Hvad forargede engang, og hvad kan forarge i dag? Udstillingen kan ses til 30. december. 

Pressefoto
Pressefoto

Nisseskelet

På Naturhistorisk Museum kan du se noget helt specielt i julemåneden. Museet har nemlig et verdensberømt nisseskelet, som selvfølgelig kan ses i hele december som en del museets øvrige julefejring. Museet er lukket 25. og 31. december, så vil du nå at se det helt særlige skelet, så er det med at så fart på. Udstillingen af skelettet tages ned igen efter nytår. 

Foto: Nikolaj Skovdal Sønder
Foto: Nikolaj Skovdal Sønder

Hvad er Europa? Plakater fra en verdensde

'Hvad er Europa? Plakater fra en verdensdel' på Dansk Plakatmuseum i Den gamle by viser, hvordan Europas lande, selv om de alle er en del af en samlet union, alligevel er meget forskellige, når det kommer til historie, traditioner, religion og regeringsformer. Udstillingen kan ses til 30. december og viser to plakater, en gammel og en nyere, fra hvert af Europas 56 lande. 

Pressefoto
Pressefoto

The Sound and Video Works of Dodda Maggý

'The Sound and Video Works of Dodda Maggý' er ni videoværker af den islandske komponist og videokunstner Dodda Maggý. Gennem videoerne fortælles historier, der ellers ofte er gemt væk. Til at fortælle historierne bruger kunstneren musik og virkemidler fra klassiske film. Udstillingen kan ses på Aros til 14. januar. 

Pressefoto
Pressefoto

Publiceret: 20. December 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt