Christian Siepmann er klar til at give den gas på Ring Djursland.
Christian Siepmann er klar til at give den gas på Ring Djursland.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Udfordringer bag rattet

Christian Siepmann er klar til Ring Djurslands asfalt

Det er ikke så tit, at de danske racerkørere får lov til at køre race på den kuperede og krævende racerbane tæt ved Tirstrup Lufthavn. Desværre, vil mange nok mene, for den stiller en noget anderledes udfordring til manden bag rattet. Men det afskrækker ikke Christian Siepmann.

"Jeg har kun kørt et enkelt Clio-løb på Ring Djursland, så jeg er forholdsvis grøn på banen endnu," fortæller Christian, der gerne indrømmer både fascination og respekt for banen.

"Én ting er at kunne køre banen rundt, men at køre hurtigt igennem "Skoven" og ned ad "Trapperne" - det er noget helt andet! Det kræver både erfaring og en smule mod at køre hurtigt i alle svingene, og det er en stor udfordring som vi tager imod med glæde."

Skuffelse i syd

I den foregående løbsweekend, der blev kørt på en våd Padborg Park, kunne resultatet efter Aarhus-kørerens mening godt have været bedre end det blev.

"Jeg havde jo sådan set farten og alting i orden, men af forskellige årsager måtte jeg nøjes med en enkelt tredjeplads. Men det giver til gengæld blod på tanden, for Ring Djursland er jo også lidt min hjemmebane - den er i hvert fald tættest på min terrasse," slutter Christian Siepmann.

Publiceret: 19. Juni 2011 07:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!