Dennis Ceylan og udfordrer Isaac Lowe nåede kun at bokse tre en halv omgang ud af planlagte 12. Se og hør Dennis Ceylan forklare om kampen i videoen
Foto og video: Michael Wulff
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

TV og FOTOS: Dennis Ceylan: "Det var pisseuheldigt"

Dennis "The Menace" Ceylan beholdt sin EM-titel, selvom han måtte stoppe med et flækket øjenbryn

Intensiteten blev mærkbar klokken 22.20 lørdag aften i Ceres Arena, hvor det professionelle boksestævne Team Sauerland fandt sted. Hoved- og EM-titelkampen mellem aarhusianske Dennis Ceylan og briten Isaac Lowe skulle til at gå i gang.

Ceylan skulle for første gang i sin professionelle karriere bokse på hjemmebane foran publikum, der kunne tælles i 1.340 tilskuere. 

VOXPOP: DERFOR ER VI TIL BOKSNING I AFTEN

Kampen startede ud i et voldsomt tempo fra begge boksere, men Dennis Ceylan vandt tilsyneladende de første tre omgange. I 4. omgang kom Isaac Lowe så tæt på med sin pande, at det skabte en dyb flænge i Ceylans øjenbryn.

Dennis
Dennis "The Menace" Ceylan gjorde sin entre under stor opmærksomhed.
Foto: Michael Wulff

Kampen stoppet

Stævnelægen kiggede op i ringhjørnet. Alle kiggede og stemningen blev med et forvandlet til en sitren af spænding. Ville det lykkes at genoptage kampen.

Nej, sagde Ceylans team. Med endnu otte omgange forude, ville risikoen for at slå øjenbrynet yderligere op være for stor.

Herefter tog dommerne den beslutning, at kampen endte som en "teknisk uafgjort". Det betød, at Dennis Ceylan kan beholde sit EM-bælte, som han viste frem til publikum, der pludselig kunne komme tidligt hjem. Men det havde ikke lige været meningen, fornemmede man i Ceres Arena.

Øv. Så stoppede den 12 omganges titelkamp efter blot 20 minutters tid og tre en halv omgang.
Øv. Så stoppede den 12 omganges titelkamp efter blot 20 minutters tid og tre en halv omgang.
Foto: Michael Wulff
Publiceret: 19. Marts 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!