En 59-årig mand blev udsat for en civil anholdelse af to andre bilister ved en rundkørsel til Djurslandsmotorvejen. Arkivfoto
En 59-årig mand blev udsat for en civil anholdelse af to andre bilister ved en rundkørsel til Djurslandsmotorvejen. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

To handlekraftige borgere tilbageholdt spritbilist

59-årig spritbilist blev stoppet af to mænd i en rundkørsel i Skødstrup

En 59-årig mand blev i går - onsdag 24. august - klokken 11.09 anholdt og sigtet for spirituskørsel, efter at to særdeles handlekraftige borgere fik stoppet hans kørsel på Grenåvej i Skødstrup.

En 45-årig mand kom kørende ad Grenåvej mod Aarhus, da han bemærkede en bil, der kørte meget usikkert bag ham. Den slingrede, kørte tæt på ham og røg flere gange ud i rabatten undervejs. Ved rundkørslen til Djurslandsmotorvejen, standsede den 45-årige helt lige foran den 59-årige mand, så han ikke kunne køre videre.

Bag ved den 59-årige holdt en 56-årig mand, som blokerede for, at den 59-årige kunne bakke. De to borgere tog nu kontakt til den 59-årige mand og forlangte, at han afleverede bilnøglerne til dem og steg ud af bilen.

Det indvilgede han i, og politiet blev tilkaldt. 

Da manden blæste i patruljens alkometer, kunne betjentene konstatere, at den 59-årige mand havde en promille et godt stykke over det tilladte. Han blev derfor anholdt, sigtet for spirituskørsel, oplyser Østjyllands Politi.

Østjyllands Politi roser de to borgere for at standse spritbilisten og gøre vejene mere sikre.

ksa

Publiceret: 24. August 2017 13:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112