Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stor international avis skamroser Aarhus: Glem alt om København

Den internationale presse har i flere omgange i 2016 smurt Aarhus ind i positive omtaler. Nu er det så den verdensomspændende, britiske avis The Independent, der har fået øjne op for Aarhus' mange herligheder

The Guardian, New York Times eller Lonely Planet. Den internationale presse står i kø for fylde spalterne ud med positiv omtale af 'Smilets By'.

Nu er det så den britiske avis The Independents tur til at kaste superlativer afsted mod Aarhus, som avisen især hylder for byens 'coolness'

Således opfordrer avisen sine læsere til at glemme alt om København, for Aarhus er Danmarks nye hovedstad for, hvad der er cool.

Den kuriøse titel skyldes blandt andet de nye madmarkeder, som er skudt op i byen hen over 2016, byens verdensklasse museer - og restauranter, der får selv de kræsnes mund til at løbe i vand.

Også den hyggelige og fascinerende Møllestien får flotte ord med på vejen. Ligesom byens nye bydel Aarhus Ø skal ses ifølge journalisten, som i artiklen beskriver, hvor moderne det nye kvarter er. 

Du kan læse hele The Independents artikel her.

jp 

Publiceret: 22. December 2016 09:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!