Foto: Danni Paulsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stor artikel: USA's største avis har været 36 timer i Aarhus

New York Times' journalist kalder Aarhus lille, videnskabelig og fuld af oplevelser

Talrige internationale medier har efterhånden skrevet om Aarhus som en anbefalelsesværdig rejsedestination, men når et af verdens største medier med mange millioner læsere skriver i rosende vendinger om en by, så er det noget, der giver julelys i øjnene på turistbosserne.

Den næsten 100 år gamle, amerikanske avis New York Times har netop publiceret en lang artikel, hvor journalisten beskriver sine 36 timer i Aarhus.

"Lille og videnskabelig. Aarhus har en rolig, universitets-by atmosfære - omkring en ud af syv beboere er universitetsstuderende. Men andelen af fortræffelige, kulturelle institutioner kan måle sig med mange større byer," indleder journalisten med det skandinavisk-klingende navn Ingrid K. Williams sin artikel.

LÆS OGSÅ: Stor international avis skamroser Aarhus: Glem alt om København

På sin første dag i Aarhus besøger hun Aros og Restaurant Hærværk på Frederiks Allé og slutter dagen med at besøge to af byens gode øl-barer, Hantwerk på havnen og Mig og Ølsnedkeren i Mejlgade.

"Danmarks nytænkende øl-scene er ikke begrænset til hovedstaden," skriver hun.

Dagen efter bliver det til kaffe hos Great Coffee i Klostergade og Rs28 i Ryesgade, hvorefter det bliver til et besøg hos DOKK1.

"Alle, der tvivler på værdien i et fysisk bibliotek i den digitale tidsalder, bør besøge DOKK1."

Ingrid K. Williams når også forbi Wassim Hallals smørrebrødsbutik F-Høj, designbutikken Paustian på Skovvejen, Godsbanen, Vesterlauget Madbodega og Gedulgt på andendagen, for at slutte med en gåtur ved Isbjerget på Aarhus Ø, kaffe hos La Cabra Coffee i Latinerkvarteret og mad hos Aarhus Street Food, inden hun kigger forbi Moesgaard Museum. 

Du kan læse hele artiklen her.

Det er ikke første gang, at anerkendte New York Times skriver om Aarhus. I 2016 var den jyske hovedstad på listen over 52 steder, som avisen anbefalede at besøge, og i november skrev den om Aarhus Street Food.

Publiceret: 12. Oktober 2017 11:20

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt