Trængsel foran AGF målet. Superliga Fodbold. Sønderjyske mod AGF. Sydbank Park. Fredag den 15 februar 2019.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Trængsel foran AGF målet. Superliga Fodbold. Sønderjyske mod AGF. Sydbank Park. Fredag den 15 februar 2019.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix) Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Nu hedder det top-6:

Ny angriber sikrede AGF sejren over SønderjyskE

AGF fik alle tre point i aftenens Superliga-kamp, da holdet vandt 2-0 på udebane over SønderjyskE

Af
Jonas Wrede Hansen

Det var spændende til sidste fløjt, da AGF fredag aften stod over for SønderjyskE i Haderslev. Flere gange i anden halvleg var hjemmeholdet tæt på at indhente den 1-0-føring, som AGF fik i hus efter blot fem minutters spil. Men det skete ikke. I stedet scorede AGF's nye angriber Patrick Mortensen sit første mål i klubben kort før tid, og dermed kunne 'De Hviie' tage hjem til Aarhus med tre point i bagagen og en femteplads i Superligaen inden weekendens andre opgør.

SønderjyskE lagde ellers ud med et højt pres fra start i første halvleg, men allerede efter små fem minutter kunne AGF omsætte et kontra til en scoring. Det skete ved, at Jens Stage erobrede bolden på midten, og efter få afleveringer frem ad banen mod SønderjyskE's målfelt kunne selvsamme Jens Stage sende bolden i nettet til 1-0.

Ti minutter efter AGF's scoring blev jublen dog til alvorlige bekymringer hos aarhusianerne, da Frederik Tingager måtte lade sig udskifte med det, der desværre lignede en knæskade.

SønderjyskE fortsatte efter scoringen med at være mest på bolden, men AGF blev ved med at være de mest farlige, når de havde bolden. Der manglede bare lige det sidste for at komme på 2-0. Jakob Ankersen var ellers tæt på efter 25 minutter, men skød bolden lige forbi mål, selvom SønderjyskE's målmand var ude på en mindre skovtur.

De sidste ti minutter af første halvleg kom SønderjyskE op til flere farlige ting i AGF's målfelt, men det lykkedes ikke i første halvleg at få bolden i nettet for sønderjyderne.

I anden halvleg kom SønderjyskE bedre med og var flere gange ved at udligne. Hjemmeholdet var tættest på i det 80. minut, hvor hollandske Mart Lieder sendte bolden på stolpen.

Kort før tid lukkede Patrick Mortensen kampen for AGF, da han satte bolden flot op i hjørnet af målet til resultatet 2-0 til AGF.

Publiceret 15 February 2019 20:57

SENESTE TV