Jens Stage scorede første halvlegs eneste mål.

Jens Stage scorede første halvlegs eneste mål. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Lige nu: AGF foran ved pausen trods kæmpe afbrænder

AGF er gået til pause i fredagens Superliga-opgør mod SønderjyskE med en føring på 1-0

Af
Jonas Wrede Hansen

AGF står fredag aften over for SønderjyskE i Haderslev, og ved pausen ser det rigtig godt ud for 'De Hviie', der er gået i omklædningsrummet med en føring på 1-0.

SønderjyskE lagde ud med et højt pres fra start i første halvleg, men allerede efter små fem minutter kunne AGF omsætte et kontra til en scoring. Det skete ved, at Jens Stage erobrede bolden på midten, og efter få afleveringer frem ad banen mod SønderjyskE's målfelt, kunne selvsamme Jens Stage sende bolden i nettet til 1-0.

Ti minutter efter AGF's scoring blev jublen dog til bekymringer hos aarhusianerne, da Frederik Tingager måtte lade sig udskifte med det, der desværre lignede en knæskade.

SønderjyskE fortsatte efter scoringen med at være mest på bolden, men AGF blev ved med at være de mest farlige, når de havde bolden. Der manglede bare lige det sidste for at komme på 2-0. Jakob Ankersen var ellers tæt på efter 25 minutter, men skød bolden lige forbi mål, selvom SønderjyskE's målmand var ude på en skovtur.

De sidste ti minutter af første halvleg kom SønderjyskE op til flere farlige ting i AGF's målfelt, men det lykkedes ikke i første halvleg at få bolden i nettet for sønderjyderne.

1-0 er derfor stillingen ved pausen, og AGF kan derfor hentre tre point for anden uge i træk og komme endnu tættere på en top seks-placering.

Publiceret 15 February 2019 19:51

SENESTE TV