Pierre Kanstrup var anfører i AGF i hele 2018. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Pierre Kanstrup var anfører i AGF i hele 2018. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

AGF sælger anfører til tyrkisk klub

Pierre Kanstrup siger farvel til Aarhus. Nu fortsætter karrieren i Erzurumspor

Pierre Kanstrup er fortid i AGF.

Den 29-årige forsvarsspiller, der har været anfører for holdet, skifter med øjeblikkelig virkning til den tyrkiske klub Erzurumspor.

Det skriver AGF på sin hjemmeside.

Kanstrup var manden bag det allersidste mål for AGF i 2018, da han den 17. december scorede sejrsmålet i overtiden en hjemmekamp mod Hobro og sikrede dermed os en sejr inden vinterpausen. Forinden havde han scoret et par selvmål.

Nu skal han prøve sig selv af i Erzurumspor, der til dagligt spiller i den bedste tyrkiske række.

"Pierre har fået en spændende mulighed i Tyrkiet, som vi ikke ville stå i vejen for, og i og med at han har kontraktudløb til sommer, så er det en god løsning for begge parter. Pierre har været en god mand for os og en værdsat anfører for holdet, og vi har sat stor pris på hans tid i klubben og hans altid utrættelige indsats på banen og hans behagelige væsen udenfor. Vi glæder os på Kanstrups vegne over, at han nu får muligheden for et eventyr i udlandet, og vi ønsker ham held og lykke i fremtiden," siger sportschef Peter Christiansen.

Pierre Kanstrup kom til AGF i sommeren 2017 fra SønderjyskE. Han nåede 50 kampe for AGF, hvor han var anfører i hele 2018.

Nu skifter han Aarhus ud med en by på størrelse med Aarhus i det østlige Tyrkiet.

"Når en dør lukkes, åbner der sig en ny, og jeg glæder mig nu til en ny udfordring i en ny og spændende liga. Jeg vil gerne sige tak til alle mine holdkammerater, trænere, stab, ledere og medarbejdere i AGF. Jeg har haft en god tid i AGF, hvor jeg har været glad for at være og stolt over at spille i den hvide trøje foran klubbens fantastiske fans, hvis opbakning jeg ikke kan takke nok for," siger Pierre Kanstrup, der i dag rejste til Tyrkiet til et lægetjek.

De to klubber ønsker ikke at kommentere på detaljer i transferen, oplyses der i pressemeddelelsen.

dp

Publiceret 11 January 2019 16:26

SENESTE TV