Kamil Grabara blev i sommer rykket op i Liverpools førsteholdstrup.

Kamil Grabara blev i sommer rykket op i Liverpools førsteholdstrup. Foto: Adam Davy/Scanpix Ritzau

AGF henter ny spiller i Liverpools førsteholdstrup

AGF styrker målmandsposten med polsk målmand, der kommer til Aarhus på en lejeaftale fra Liverpool FC

Der har i den grad været gang i transfervinduet hos AGF siden fredag, hvor man præsenterede to nye forstærkninger til førsteholdstruppen. Søndag aften kunne AGF så endnu en gang oplyse, at man havde hentet en ny spiller. Denne gang er der tale om et målmandstalent, som kommer til Aarhus på en lejeaftale fra den engelske storklub Liverpool FC.

Det er den 19-årige målmand Kamil Grabara, som er ny mand hos 'De Hviie'. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

(Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget)

"Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået muligheden for at komme til AGF. Jeg ved, at klubben har fulgt mig længe og vist stor interesse for mig, og i samtalerne med sportschefen og trænerne er jeg kun blevet bekræftet i, at det er et godt skifte for mig, så jeg kan fortsætte min udvikling som målmand i en god klub. Nu glæder jeg mig bare til at møde mine nye holdkammerater og til at tage fat på opstarten til forårssæsonen," siger Kamil Grabara til AGF's hjemmeside.

Tæt på i sommer

Sportschef i AGF, Peter Christiansen, fortæller, at man allerede i sommer var tæt på at hente den polske målmand til klubben.

"Vi var tæt på at lave en aftale med Kamil og Liverpool i sommer, men en kortvarig skade i toppen af Liverpools målmandshierarki gjorde, at det blev afblæst. Men vi fortsatte med at følge Kamil og har holdt kontakten ved lige. Og vi er selvfølgelig glade og tilfredse med, at det nu kunne lade sig gøre, og vi ser frem til at begynde samarbejdet," lyder det fra sportschefen til AGF' hjemmeside.

Kamil Grabara startede sin karriere i den polske klub Ruch Chorzów, hvor han debuterede på seniorniveau som blot 16-årig. I 2016 skiftede han til Liverpool, hvor han inden denne sæson blev rykket op i førsteholdstruppen. Han fast målmand for det polske U-21 landshold, hvor han fik sin debut i november 2017, hvilket i øvrigt var i mod Danmark.

Kamil Grabara tiltræder i AGF på en lejeaftale frem til sommeren 2019.

jwh

Publiceret 07 January 2019 06:50

SENESTE TV