Frederik Tingager er ny AGF-spiller

Frederik Tingager er ny AGF-spiller Foto: AGF

AGF henter ny spiller i Tyskland

25-årige Frederik Tingager er ny spiller hos AGF

Tidligere på dagen kunne AGF fortælle, at Alexander Munksgaard kommer til klubben fra FC Midtjylland. Nu kan 'De Hviie' så præsentere endnu en ny spiller. Der er tale om forsvarsspilleren Frederik Tingager, der kommer til AGF fra et ophold i Tyskland, hvor han har spillet 2. og 3. Bundesliga for Eintracht Braunschweig. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Men for ganske nylig blev Frederik Tingager frigivet fra sin kontrakt med det tyske hold, og han var derfor fri til at søge nye græsgange. Og valget er altså faldet på AGF og Fredensvang, hvor han tiltræder med det samme på en aftale frem til sommeren 2021.

"Det er naturligvis en rigtig god følelse, at min fremtid nu er faldet på plads. Mit ophold i Tyskland blev - af mange årsager - ikke som jeg havde håbet på. Men jeg kan love AGF's fans, at jeg ikke er blevet nogen dårligere fodboldspiller i min tid i Tyskland, hvor jeg lærte meget som spiller og som menneske," fortæller Frederik Tingager til AGF's hjemmeside og fortsætter:

"Jeg har længe haft lyst til at prøve noget andet, og jeg glæder mig nu utroligt meget til at komme til AGF, der er en stor klub i Danmark, hvor der stilles høje krav, og hvor der skal arbejdes hårdt. Det er værdier, jeg deler, og jeg ser nu frem til at tage hul på et nyt og spændende fodboldkapitel i Aarhus og i den hvide trøje."

Inden Frederik Tingager for et år siden rejste til Tyskland, var han en profil for OB, hvor han var kommet til fra Holbæk og hurtig fik slået sit navn fast som en solid forsvarsspiller i Superligaen. I alt blev det til 49 Superligakampe og tre mål for den nu 25-årige og 198 centimeter høje Tingager inden turen gik til Tyskland.

En duelstærk spiller

Sportschef i AGF, Peter Christiansen, glæder sig over det nye køb, som han mener, har flere styrker.

"Vi kender Frederik fra hans tid Superligaen, hvor han virkelig brændte igennem for OB og velfortjent fik muligheden i Tyskland. Frederik er en duelstærk spiller og til trods for sin højde er han både mobil og dygtig med bolden. Samtidig er han en hårdtarbejdende spiller, der ikke slår op i banen, når han møder modgang - så han har hele pakken til at være en god forsvarsspiller i AGF. Så vi glæder os over, at det er lykkedes at få Frederik til AGF, og vi ser nu frem til at se ham i den hvide trøje," siger sportschefen til AGF's hjemmeside og tilføjer:

"Det er fantastisk, at vi har sikret os to så dygtige spillere. Det er lidt tilfældigt, at det falder på plads inden for et døgn med begge spillere. Men det er bare godt, så både Alexander og Frederik er klar til at starte med truppen på mandag."

AGF har første træningsdag på mandag, 7 januar.

jwh

Publiceret 04 January 2019 18:20

SENESTE TV