Björn Daniel Sverrisson i en duel med FC Midtjyllands Mikkel Duelund i sommer. Nu er islændingen fortid hos AGF.

Björn Daniel Sverrisson i en duel med FC Midtjyllands Mikkel Duelund i sommer. Nu er islændingen fortid hos AGF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF siger farvel til to spillere

En midtbane-spiller og en målmand er fortid hos AGF

Efter AGF mandag hentede tre point i årets sidste kamp, blev det annonceret, at man ville sige farvel til et par spillere. Tirsdag er det så officielt, at Björn Daníel Sverrisson og Roman Mysak begge stopper i AGF. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

28-årige Björn Daníel Sverrisson har spillet 45 kampe for AGF med fire mål til følge, imens Roman Mysak ikke fik et eneste minut i AGF-trøjen.

"Björn har været en loyal soldat for os, og han lavede i sin første sæson i klubben nogle endog meget vigtige mål i nedryknings play-off kampene, som alle nok stadig husker. I de seneste sæsoner har han altid været klar, når der blev kaldt på ham - også, når der skulle løses opgaver på andre positioner end hans foretrukne. Så vi har været glade for tiden med Björn og ønsker ham held og lykke i karrieren," siger sportschef Peter Christiansen til klubbens hjemmeside, hvor han også sender et par venlige ord af sted mod Roman Mysak:

"Roman var desværre så uheldig at blive skadet allerede efter et par uger i klubben og har derfor stort set hele perioden været under rehabilitering. Men Romans arbejdsiver og disciplin i jagten på at komme tilbage, har været fantastisk at følge. Han har en unik professionel indstilling, der aftvinger respekt hele vejen rundt i klubben."

Det er ifølge AGF uvist, hvor de to spillere fortsætter henne, men Ekstra Bladet skriver, at Björn Daníel Sverrisson allerede har bundet sig til FH i Island.

jwh

Publiceret 18 December 2018 12:20

SENESTE TV