Pierre Kanstrup skriger sin jubel ud efter matchvindermål mod Hobro.

Pierre Kanstrup skriger sin jubel ud efter matchvindermål mod Hobro. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Pierre Kanstrup bag lykkelig AGF afslutning

Mål i overtiden gav AGF sejr på 1-0 over Hobro

Af
Jeppe Rafn

Der var lagt op til endnu en skuffelse for AGF, som inde i kampens overtid så ud til at måtte nøjes med 0-0 i årets sidste kamp i Superligaen på hjemmebane mod bundholdet Hobro.

Men så dukkede anfører Pierre Kanstrup op inde i Hobros felt og kastede sig frem og prikkede bolden i mål for næsen af Hobros målmand Jesper Rask, der stod og ventede på at gribe frisparksindlægget fra Tobias Sana.

Pierre Kanstrup har lige prikket bolden i mål for næsen af Hobros målmand.

Pierre Kanstrup har lige prikket bolden i mål for næsen af Hobros målmand. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Målet skabte vild jubel og forløsning blandt de hårdt prøvede AGF'ere, der er gået fra skuffelse til skuffelse i dette fodboldefterår.

Med sejren og de tre point får AGF kontakt til det brede midterfelt i Superligaen og har kun fire point op til sjettepladsen, der giver adgang til slutspillet.

Det var tredje kamp i træk, at anfører Pierre Kanstrup scorede, men i modsætning til de seneste to kampe, var det i dag ikke et selvmål.

"Det var dejligt. Jeg har skyldt lidt," sagde anføreren til TV3 Sport lige efter kampen.

Mirakelredninger

Bedømt ud fra chancer var det fortjent, at AGF vandt kampen. Hjemmeholdet havde kampens største chancer, men Hobros målmand Jesper Rask stod i vejen med to mirakelredninger.

I begyndelsen af kampen sparkede Casper Højer et hjørnespark ind i hovedet af den fremstormende Jens Stage, som flot snittede bolden mod mål, men målmanden stak labben ud og fik pareret bolden, som de fleste havde set på vej i maskerne.

Midtvejs i 2. halvleg blev indskiftede Mustapha Bundu spillet helt fri af Mustafa Amini tæt foran målet. Bundu afsluttede resolut og fladt, og bolden var nærmest på vej i mål, da den ramte målmanden bagerst på foden og røg over målet.

Der var kun 3.495 tilskuere til årets sidste kamp på Ceres Park i Aarhus. Det er langt under gennemsnittet for sæsonen, hvor AGF har haft over 8.000 tilskuere i snit på hjemmebane i efteråret.

Publiceret 17 December 2018 21:10

SENESTE TV