Foto: Mostphotos

AGF vil lære dig at slå dine venner i FIFA

Alle får mulighed for at blive oplært af AGF's FIFA-træner, når ”AGF Esport FIFA Academy” åbner til januar i Aarhus

Efter introduktionen af AGF Esports FIFA-hold i januar er det kun gået én vej. Holdet ligger p.t. på førstepladsen i eSuperligaen, og nu ønsker man at bygge videre på succesen. Derfor vil AGF sprede kendskabet af spillet og forhåbentlig få fat på flere aarhusiansk talenter ved at åbne et hold for amatører, der vil forbedre deres FIFA-evner. Det sker med et såkaldt 'AGF Esport FIFA Academy'.

Akademiet er landets første af sin slags.

Lyt herunder til afsnittet af podcasten Talehuset, hvor AGF Esport var på besøg

Træningerne foregår som ved et normalt sportshold én gang om ugen og vil foregå hos AGF Esport på Ceres Park & Arena i Aarhus.

"Grundfilosofien i AGF Esport er, at vi skal fremelske talenter - det er vores DNA. eSuperligaen har vist, at der er meget talent i Danmark og en stor interesse for spillet blandt mange børn og unge. Og vi tror på, at man med strukturerede rammer, som vi kender det fra en idrætsforening, ikke bare kan skabe et fedt fritidstilbud, men også fremelske endnu mere talent og på sigt skabe fremtidens spillere til eSuperligaen og til endnu større scener end de danske," siger direktør i AGF Esport, Dan Jessen, i en pressemeddelelse.

Det er eSuperliga-profilen og AGF Esports spillende træner, Lars 'Primeturbo' Korreborg, der står i spidsen for træningen.

"Jeg glæder mig meget til at være med til at åbne FIFA Academy. Vi kommer til at tilbyde både teoretisk og praktisk træning, og vi indretter træningen, så alle får mulighed for at blive bedre og dyrke deres passion for FIFA," siger Lars 'Primeturbo' Korreborg i en pressemeddelelse.

Man kan tilmelde sig og læse mere på agfesport.gg

mfb

Publiceret 14 December 2018 15:45

SENESTE TV