Casper Højer Nielsen (til højre) tiljubles efter drømmemål til 1-0.

Casper Højer Nielsen (til højre) tiljubles efter drømmemål til 1-0. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Dommerhjælp, drømmehug og drop gav vital sejr til AGF

To tordenskud af Casper Højer Nielsen gav AGF tiltrængt sejr

Af
Jeppe Rafn

I slutningen af mandagens aftenkamp mellem AGF og Vejle kunne man høre en lille flok trofaste AGF-tilhængere synge 'I troed' vi var døde og borte'.

Sangen kunne ikke passe bedre til lejligheden, for hjemmeholdet virkede i 1. halvleg til netop at være døde og borte og var på vej til det femte nederlag i træk i Superligaen.

Efter et tungt Vejle-pres kom gæsterne foran efter 20 minutters spil, da AGF-anfører Pierre Kanstrup skubbede et hjørnespark det sidste stykke ind over målstregen og lavede selvmål.

Vejle var få minutter forinden blevet snydt for et straffespark, da en afslutning på vej i mål ramte AGFs Guira på armen, selvom han prøvede at trække armen til sig.

Hjemmeholdet kom bedre med i resten af 1. halvleg, men Vejle så ud til at være i kontrol, da Casper Højer Nielsen i halvlegens sidste minut pludselig hamrede bolden i mål med et tordenskud fra stående fra kanten af feltet.

Hjælp fra målmanden

I 2. halvlegs sjette minut trykkede Højer igen af fra næste samme position. Det var et hårdt skud, men denne gang måtte Vejles målmand tage sin del af skylden for, at bolden røg i netmaskerne til stillingen 2-1.

Nu skulle Vejle i offensiven for at få point med hjem til Nørreskoven, og det gav i løbet af 2. halvleg et hav af store kontrachancer til AGF, men som i det meste af denne sæson manglede de hvide skarphed i de afgørende situationer.

Kampen sluttede 2-1 til AGF, som med sejren får kontakt med det store midterfelt i Superligaen og lægger afstand til de tre nederst placerede klubber.

Publiceret 03 December 2018 21:14

SENESTE TV