Ceylan med EM-bæltet efter sin sejr over Ryan Walsh i 2016. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Ceylan med EM-bæltet efter sin sejr over Ryan Walsh i 2016. Scanpix Denmark

Syg Ceylan aflyser boksebrag, men vil stadig have hævn

EM-kampen mellem Dennis Ceylan og Jesus Sanchez er blevet aflyst

Dennis Ceylan har meldt fra til EM-boksekampen mod spanske Jesus Sanchez. Kampen skulle bokses 24. november i Ceres Arena i Aarhus.

Den aarhusianske fjervægter døjer med influenza og kan ikke træne optimalt, skriver Sauerland Promotion i en pressemeddelelse.

"Jeg er skuffet, men det er en meget vigtig kamp for mig, og jeg skal sørge for, at jeg er 100 procent klar, når jeg går ind i ringen, og det er desværre ikke muligt," siger Ceylan i pressemeddelelsen.

"Jeg vil nu bruge lidt tid på at hvile, før jeg vender tilbage i gym’et og træner hårdere end nogensinde. Jeg vil have hævn over Sanchez for at slå mig i marts, og jeg glæder mig til, at en ny dato bliver planlagt, når jeg er frisk igen."

Dennis Ceylans promotor Nisse Sauerland siger, at EM-kampen nok skal blive til noget. Han skal nu have talt med den spanske boksers team og den europæiske bokseunion EBU om at finde en ny dato snarest muligt.

Har man allerede købt billet til arrangementet 24. november i Ceres Arena i Aarhus, skal man kontakte Ticketmaster for at få fuld refusion.

jr

Publiceret 31 October 2018 13:24

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.