Timothy Weah har i denne sæson spillet to kampe for PSG's førstehold og scoret et enkelt mål.

Timothy Weah har i denne sæson spillet to kampe for PSG's førstehold og scoret et enkelt mål. Foto: Roland Krived/DeFodi.de / Ritzau Scanpix

Medie: AGF var tæt på at hente stortalent fra Paris Saint-Germain

AGF forsøgte i sommer at hente PSG-angriberen Timothy Weah, der er søn af den legendariske liberianer George Weah

Af
Jonas Wrede Hansen

Rigtig mange AGF-fans, som så andet afsnit af Canal 9's serie 'AGF - Mellem håb og håbløshed', har nok gået i et stykke tid og tænkt mange tanker om, hvem stortalentet fra en europæisk topklub, som AGF blev tilbudt, mon kunne være.

I afsnittet følger man nemlig cheftræner David Nielsen og sportschef Peter 'PC' Christiansen forsøge at tilknytte et stortalent fra en europæisk storklub, som de omtaler spilleren, men hvis navn aldrig kommer frem. Det kommer heller ikke frem i afsnittet, hvilken klub spilleren er på kontrakt.

Men lørdag kan Ekstra Bladet afsløre, at der er tale om den 18-årige angriber Timothy Weah, som ifølge mediet betegnes som et kæmpe talent hos den franske storklub Paris Saint-Germain.

Søn af legendarisk angriber

Mest kendt er Timothy Weah dog nok for at være søn af den tidligere liberianske topangriber George Weah, der blev kåret som verdens bedste fodboldspiller i 1995 og i sin karriere spillede for blandt andre Paris Saint-Germain og AC Milan. I dag er han præsident i hjemlandet Liberia.

Legendens søn Timothy Weah nægtede dog at tage til AGF, da han i stedet ville forsøge at jagte en plads på førsteholdet hos de franske mestre. Her er han tilknyttet reserveholdet, men har ifølge Ekstra Bladet i denne sæson spillet to kampe på førsteholdet og scoret et enkelt mål.

I stedet for at få Timothy Weah endte AGF med at hente den 20-årige belgier Ryan Mmaee.

Ekstra Bladet skriver, at mediet har forsøgt at få det bekræftet fra AGF's sportschef, men at han har nægtet at kommentere sagen.

Publiceret 27 October 2018 09:47

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.