Foto: Mads ClausRasmussen/Scanpix 2018

Foto: Mads ClausRasmussen/Scanpix 2018 Scanpix Denmark

Officielt: Youssef Toutouh skifter til AGF

AGF styrker nu den offensive del af holdet med tilføjelsen af den tidligere FC København-spiller Youssef Toutouh, der tiltræder i AGF med øjeblikkelig virkning

AGF skriver i en pressemeddelelse, at klubben har hentet Youssef Toutouh, der siden bruddet med FCK har været fri på markedet.

"Toutouh bliver på alle mulige måder en super tilføjelse til vores trup. Han er en spiller, der har bevist sig nationalt og internationalt, og en spiller vi i starten skal give lidt tid. Men Youssef er også en spiller, der elsker at spille fodbold, og som er sulten efter at komme i gang igen, og som vi - når han har fundet formen - har store forventninger til," siger sportschef i AGF, Peter ’PC’ Christiansen, i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Youssef er en offensiv, spektakulær spiller, der kender til - og kan levere varen under pres. Og han kan gøre sig på flere forskellige pladser og i den måde, vi spiller fodbold på, og han passer som fod i hose til den filosofi og idé som cheftræner David Nielsen har."

Hør seneste afsnit af Talehuset, hvor Youssef Toutouh blandt andet bliver diskuteret

Den nye AGF'er har spillet 110 kampe for FCK og 23 kampe for Esbjerg FB, hvor han var udlejet til i én sæson i 2012 til 2013.

"Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og til at spille fodbold igen, og ikke mindst til at komme tilbage til det niveau, jeg tidligere har vist. Jeg er glad og taknemmelig for den tillid og tro som AGF har vist mig, og jeg ser meget frem til at tørne ud for AGF," siger Youssef Toutouh i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Men nu ser jeg frem til at være en del af hjemmeholdet her i Aarhus og spille for byen og for AGF’s fantastiske tilhængere"

Youssef Toutouh får nummer 24 i AGF.

jwh

Publiceret 04 October 2018 18:50

SENESTE TV