Magnus Kaastrup var blandt målscorerne i dagens pokalkamp mellem AGF og Aarhus Fremad

Magnus Kaastrup var blandt målscorerne i dagens pokalkamp mellem AGF og Aarhus Fremad Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF stensikkert videre efter målrigt lokalopgør mod Aarhus Fremad

Med to mål af Amini, et af talentet Magnus Kaastrup og to mål fra nytilførte Ryan Mmaee vandt AGF sikkert 5-1 over Aarhus Fremad

Af
Jonas Wrede Hansen

Det var lillebror mod storebror, da Aarhus Fremad og AGF onsdag aften tørnede sammen i pokalturneringen. I dagens anledning havde Aarhus Fremad, der som lavest rangerede hold havde fået hjemmebanefordel, fået lov til at bruge Ceres Park som hjemmebane, så kampen kunne vises i TV.

Men det var ikke særlig meget den såkaldte hjemmebanefordel betød for lillebroren fra Nordbyen, der endte med at tabe kampen mod AGF med hele 5-1. Aarhus Fremad fik dog holdt 'De Hviie' fra at score i de første 40 minutter af kampen, indtil Mustafa Amini kort før pausen satte bolden ind til 1-0 til AGF.

Efter en times spil gik det hurtigt. Først scorede Mustafa Amini igen, inden talentet Magnus Kaastrup satte bolden ind til 3-0. I det 80. minut scorede den nye AGF'er Ryan Mmaee sit første mål i den hvide trøje, da han sendte bolden i nettet til 4-0. Frederik Høgh Jensen fik i slutminutterne lov til at reducere til 1-4 for Aarhus Fremad, men Ryan Mmaee stod for det sidste mål, da han med sin anden kasse scorede til 5-1.

Dermed er AGF videre til ottendedelsfinalerne i Sydbank Pokalen, som den danske pokalturnering officielt hedder.

Publiceret 26 September 2018 20:26

SENESTE TV