David Nielsen jubler sammen med sportschef Peter Christiansen efter 3-2 sejren over Brøndby.

David Nielsen jubler sammen med sportschef Peter Christiansen efter 3-2 sejren over Brøndby. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

David Nielsen: Det har nok været verdens kedeligste træningsuge

AGF har trænet taktisk hele ugen op til kampen mod Brøndby

Af
Jeppe Rafn

AGFs cheftræner David Nielsen afslørede efter 3-2 sejren over Brøndby, at AGF hele ugen har forberedt sig på søndagens kamp mod Brøndby.

"Vi har arbejdet taktisk hele ugen, og det har nok været verdens kedeligste træningsuge. Hvis jeg selv havde været spiller, havde jeg eddermame været tosset efter sådan en træningsuge, men spillerne piver ikke," sagde David Nielsen i TV-programmet Onside efter kampen.

"Vi havde lagt en ekstrem ambitiøs kampplan, og jeg er rigtigt godt tilfreds med måden, vi vinder på. Måden vi forsvarer os på, måden vi angriber i det etablerede angrebsspil, og måden vi angriber i vores omstillinger. Vi skabte en masse chancer, selvom Brøndby lagde et tungt pres på os."

Cheftræneren storroste sine spillere, ligesom han roste de 15.418 tilskuere, som var mødt på på Ceres Park for at se kampen mod ærkerivalerne fra Brøndby.

"Det er selvfølgelig fedt at slå Brøndby og spille i så flot en kulisse. Det er en speciel kamp for fansene, som har kogt op til kampen hele ugen," sagde David Nielsen i Onside.

Midt i jubelen over sit eget hold og fans, var der også ros til udeholdet for at være med til at skabe en af sæsonens mest underholdende kampe.

"Brøndby er det hold (i Superligaen), der spiller klart mest underholdende for den neutrale tilskuer, og det er en ekstra cadeau til os, vi slår dem, selv når de spiller godt."

Publiceret 23 September 2018 21:12

SENESTE TV