Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lokalavisen Aarhus afslører: Disse fem spillere er udtaget til landsholdet

Aarhus Fremad-modstandere skal muligvis spille i rødt og hvidt

Af
Martin Jørgensen

Ceres Park lægger søndag klokken 18.00 græs til landsholdets første Nations League-kamp mod Wales. Ifølge Lokalavisen Aarhus' oplysninger bliver det med spillerne Victor Larsen (målmand), Kasper Skræp (forsvarsspiller), Mads Bertelsen (midtbanespiller) Christian Bannis (midtbanespiller) og Anders Fønns (angriber) på holdkortet.

Alle fem spillere spiller i den fynske klub Tarup-Paarup, som til daglig spiller i 2. division mod de to aarhusianske klubber Aarhus Fremad og Brabrand IF. I dag går turen dog hverken til Riisvangen eller Engdalsvej, men derimod til Stadion Antona Malatinského i Trnava nordøst for Bratislava, hvor første kamp mod Slovakiet skal spilles.

I den fynske 2. divisionsklub Tarup-Paarup er spillerne amatører, og de er derfor blevet opfordret til at takke ja af sportschef Jesper Rasmussen.

"Jeg har sendt DBU's henvendelse videre til spillerne og opfordret til at bakke op om DBU. Vi har kun amatørspillere, som ikke er medlem af Spillerforeningen, og derfor kan de sige ja. De kan også sagtens vælge at være solidariske med spillerne. Det vil jeg ikke blande mig i," siger TPI-sportschef Jesper Rasmussen til TV2 Fyn.

Publiceret 04 September 2018 15:54

SENESTE TV