AGF's målmand Aleksandar Jovanovic jubler med medspillere efter at have reddet straffespark i Superliga-kampen FC Midtjylland mod AGF på MCH-Arena i Herning, 14. juli 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

AGF's målmand Aleksandar Jovanovic jubler med medspillere efter at have reddet straffespark i Superliga-kampen FC Midtjylland mod AGF på MCH-Arena i Herning, 14. juli 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Foto: Foto: HenningBagger/Ritzau Scanpix

Spansk medie: Denne klub er meget tæt på at sikre sig AGF's Jovanovic

Det spanske medie Marca skriver, at AGF's Aleksandar Jovanovic er tæt på at skrive under med en La Liga-klub

Af
Jonas Wrede Hansen

Aleksandar Jovanovic ser ud til snart at være fortid hos AGF. Ifølge det spanske medie Marca er La Liga-klubben SD Huesca meget tæt på at skrive under med den serbiske målmand. Mediet skriver således på sin hjemmeside, at Aleksandar Jovanovic lander i spanske Huesca inden længe for at skrive under.

Tidligere på dagen har der på Twitter været adskillige rygter om, at AGF-målmanden var på vej væk. Blandt andet skrev en bruger, at Aleksander Jovanovic var blevet set i Billund Lufthavn. Det rygte ser ud til at holde stik, hvis Marca har ret.

SD Huesca rykkede i forrige sæson op i La Liga, som er den bedste fodbold-række i Spanien. Her ligger klubben efter to kampe på en 7.-plads med fire point.

Aleksandar Jovanovic kom til AGF i sommeren 2016 og har spillet 73 Superliga-kampe for klubben. I sommer var han tæt på at blive udtaget til VM for sit hjemland, Serbien, men blev siet fra, inden slutrundet startede.

Publiceret 28 August 2018 17:41

SENESTE TV