Chris Christoffersen og Bakken Bears åbner sæsonen 20. september, hvor det gælder det første opgør i Champions League-kvalifikation, som er imod Leicester Riders

Chris Christoffersen og Bakken Bears åbner sæsonen 20. september, hvor det gælder det første opgør i Champions League-kvalifikation, som er imod Leicester Riders Arkivfoto: Kim Haugaard/ Ritzau Scanpix

Tårnhøj stjerne fortsætter i Bakken Bears

Chris Christoffersen har forlænget sin kontrakt med Bakken Bears med yderligere et år

39-årige Chris Christoffersen spiller også i Bakken Bears i næste sæson. Det oplyser de forsvarende danske mestre på sin hjemmeside.

Det har længe været uvist, hvorvidt den tårnhøje dansker ville fortsætte karrieren i den aarhusianske basketballklub, men nu er det sikkert. Det glæder sportsdirektør Michael Piloz, der ikke tøvede med at forlænge kontrakten med klubbens mest scorende spiller nogensinde.

”Vi mener helt klart, at Chris Christoffersen stadig har meget at byde på. Han er en rutineret spiller, der kan bidrage med sin erfaring. Vi syntes, at vi havde brug for en stor mand, og så var det oplagt at tage fat i Chris, når vi mener, at han fortsat har niveauet. Han har især niveauet til de internationale opgør, hvor vi nogle gange møder spillere, som han kan matche op imod. Han kan bibringe til den kontinuitet, som vi rigtig gerne vil have,” siger han til klubbens hjemmeside.

Chris Christoffersen har spillet i Bakken Bears siden 2004 og trods sine 39 år er den store danske basketballspiller fortsat opsat på opnå mere i sin karriere.

”Jeg er stadig sulten, og jeg har stadig niveauet til at være med, hvor det er sjovt. Jeg føler, at jeg har masser af give af endnu, og at jeg fortsat kan hjælpe og være til gavn for holdet. Det var meget naturligt for mig at forlænge. Bakken Bears betyder rigtig meget for mig. Der er et broderskab over holdet, og så er der en særlig følelse af, at man hører hjemme. Jeg vil altid være der for klubben, for de har altid været der for mig,” siger Chris Christoffersen til Bakken Bears' hjemmeside.

jwh

Publiceret 22 August 2018 08:13

SENESTE TV