Publikum på promenaden på Aarhus Ø ved starten på VM i sejlsport, torsdag 2. august 2018. På promenaden er der udsyn til Aarhus Bugt og de forskellige sejladser. VM i sejlsport i Aarhus, Hempel Sailing World Championships, startede torsdag og fortsætter til 12. august.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Publikum på promenaden på Aarhus Ø ved starten på VM i sejlsport, torsdag 2. august 2018. På promenaden er der udsyn til Aarhus Bugt og de forskellige sejladser. VM i sejlsport i Aarhus, Hempel Sailing World Championships, startede torsdag og fortsætter til 12. august.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Ritzau Scanpix

Se billederne: Så er VM i Sejlsport i gang

Så er VM i Sejlsport officielt i gang. Se billederne fra den første dag her

VM i Sejlsport er officielt i gang. Det betyder, at Aarhus de næste ti dage er hjemby for en af de største sportsbegivenheder, der nogensinde har fundet sted på dansk jord. 1400 sejlere fra 90 nationer, 1100 sejlbåde og 400.000 vil i løbet af de kommende dage besøge begivenheden ved havnen i Aarhus Ø. Så imponerende lyder tallene på den officielle hjemmeside for det store arrangement.

Åbningsshowet fandt sted torsdag aften, hvor blandt andet det verdenskendte Aarhus-band Michael Learns to Rock underholdt på scenen, imens alle nationerne blev præsenteret undervejs i det store show, der fandt sted på havnen fra klokken 19.30 til 21.00.

Frem til 12. august vil VM i Sejlsport fylde Aarhus, imens de mange udøvere kæmper om eftertragtede pladser til OL i Tokyo i 2020.

jwh

Publiceret 02 August 2018 21:26

SENESTE TV