Foto: Vildmedfoto.dk / Arkivfoto

Foto: Vildmedfoto.dk / Arkivfoto

Ny storsponsor i AGF giver klubben mere power

AGF har onsdag præsenteret elektronikkæden Power som ny Guldpartner, der er det næsthøjeste sponsorniveau i Superliga-klubben

Power er ny storsponsor i AGF. Det oplyser klubben onsdag i en pressemeddelelse.

Det er første gang, at elektronikkæden Power bliver samarbejdspartner med en Superligaklub på så højt et niveau, som det bliver i AGF. Og det er ikke tilfældigt, at valget er faldet på netop den aarhusianske fodboldklub, lyder det fra Jesper Boysen, der adm. direktør hos Power.

"AGF har gennem tiden været kendt for dyder som hårdt arbejde og dedikation - for power og for passion for fodbold. Vi er Power - og vores passion er ligeså stærk, når det handler om elektronik og hvidevarer - og selvfølgelig lave gennemsigtige priser. Power er også et sted med energi og begejstring, og vi gør en dyd ud af, at vi kan lide det, vi laver. Det samme gør de i AGF, og generelt er fodbold jo fyldt med energi og begejstring, der i AGF krydres med dyder som hårdt arbejde og sammenhold. Så vi tror, at AGF og Power bliver et perfekt match, og vi er rigtig stolte af samarbejdet," siger han i pressemeddelelsen.

Power er Danmarks nye elektronikgigant, der sælger både elektronik, hvidevarer og et utal af gadgets. For et år siden slog Power dørene op til den første butik i Aarhus og har i dag butikker i både Tilst og Viby og 10 andre steder rundt i Danmark. Med udgangspunkt i de århusianske butikker, kommer det nye samarbejde mellem Power og AGF til at blive meget synligt for publikum og byen.

Med til Aarhus Walk

"Vi glæder os til at lave en masse fede aktiviteter for og med alle AGF-fans. Allerede den 22. juli vil vi være med, når AGF arrangerer Aarhus Walk til den første hjemmekamp, hvor vi også er kampsponsor. Og senere vil man opleve et væld af andre aktiviteter - både i vores butikker og på Ceres Park. Så vi glæder os over samarbejdet og ser frem til for alvor at tage hul på det," fortæller Jesper Boysen fra Power.

Hos AGF glæder man sig over det nye samarbejde med Power.

"Vi er meget stolte over, at Power nu er en del af vores voksende kreds af samarbejdspartnere. Power er et stort og velkendt brand i Danmark, og vi glæder os over, at de ser gode muligheder i et samarbejde med os. Det er en bekræftelse af, at den eksponering og platform, vi tilbyder i AGF har en stor værdi for Power," siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen, i pressemeddelelsen.

jwh

Publiceret 18 July 2018 10:08

SENESTE TV