Frederik Møller (til venstre) i sin sidste kamp for AGF

Frederik Møller (til venstre) i sin sidste kamp for AGF Foto: Gonzales Photo Thomas Rasmussen/Ritzau Scanpix

AGF-back skifter til rival for at få spilletid

Frederik Møller skifter AGF ud med Silkeborg

Frederik Møller skifter AGF's hvide trøje ud med Silkeborgs røde og rykker samtidig en række ned i niveau for at få spilletid.

AGF, Silkeborg og spilleren er blevet enige om, at venstrebacken med øjeblikkelig virkning skifter til Silkeborg, der lige er rykket ned i landets næstbedste række, NordicBet Ligaen.

Forsvarsspilleren blev skadet op til forårssæsonen og har slet ikke spillet for AGF i foråret.

"Jeg er et sted i min karriere, hvor jeg vil spille førsteholdsfodbold. Og i AGF var jeg kommet lidt bag i køen efter den skade, jeg pådrog mig i opstarten til foråret. Men nu er jeg skaden kvit, og jeg har ønsket, at søge nye veje i jagten på kontinuerlig spilletid," siger Frederik Møller til AGF's hjemmeside.

24-årige Frederik Møller (han fylder 25 på søndag) skiftede i sommeren 2017 fra Horsens til AGF på en tre-årig kontrakt, som altså nu er blevet afbrudt to år før tid.

"Selv om den blev kort, så har det været en god tid i AGF. Jeg vil gerne takke klubbens fysiske stab for en fantastisk god behandling og genoptræning i min skadesperiode. Jeg har også nydt at spille sammen med mine holdkammerater og ikke mindst foran klubbens fantastiske fans," siger Frederik Møller til AGF's hjemmeside.

Frederik Møller fik debut for AGF mod Hobro 21. juli 2017. Han nåede 18 kampe for AGF og scorede et enkelt mål, som kom i hans sidste kamp for AGF på udebane mod Brøndby 10. december 2017.

"Frederik er et sted i sit liv og i sin karriere, hvor han uge efter uge skal spille førsteholds-fodbold. Casper Højer Nielsen har spillet på et højt niveau hele foråret og har pt. sat sig på venstrebacken. Vi har dog god konkurrence på pladsen, hvor Jesper Juelsgaard og Daniel Thøgersen, der er på vej frem, fortsat vil byde sig til. Så alt i alt giver det god mening for begge parter, at Frederik nu prøver lykken et andet sted og vi ønsker ham alt mulig held og lykke. Frederik er en solid venstreback og Silkeborg får en top-professionel spiller," siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Frederik Møller får trøje nummer 6 i Silkeborg, der i modsætning til AGF har været skidt kørende på positionen som venstre back.

"Vi har igennem lang tid haft problemer på vores venstreback, hvor Gustav Dahl har haft problemer med en drilsk skade. Nu kommer Frederik Møller ind og giver os noget ro og en fornyet kamp om pladsen i venstresiden," siger Silkeborg IF manager fra Peter Sørensen til Silkeborgs hjemmeside.

jr

Publiceret 05 July 2018 12:51

SENESTE TV