Arkivfoto fra Ceres Park: Henning Bagger/Scanpix 2017

Ny AGF-tradition: Tusinder skal gå i samlet flok til den første kamp

AGF håber med Aarhus Walk at starte en tradition

Tusinder af fans, familier og fodboldglade aarhusianere mødes og deltager i en stor fælles fodboldvandring mod Ceres Park.

Det er ambitionen hos den aarhusianske fodboldklub, der skyder sæsonen i gang med 'Aarhus Walk'.

"Vi vil gerne være med til at starte en ny tradition, der hylder Aarhus og byen. Vi er en del af Aarhus og har et nært og stærkt forhold til byen. Det forhold skal Aarhus Walk være med til at markere og gøre endnu stærkere," siger AGF-direktør Jacob Nielsen i en pressemeddelelse fra klubben.

Aarhus Walk begynder søndag 22. juli klokken 13 på det grønne område ved Ingerslevs Boulevard foran Sankt Lukas Kirken. Her inviterer AGF til 'opvarmning', inden den egentlige Aarhus Walk starter og bevæger sig fra kirken og op til Ceres Park, hvor sæsonens første hjemmekamp mod FC Nordsjælland venter.

"Vores stadion har landets smukkeste placering, og vi vil gerne bruge den historiske akse mellem kirken og Ceres Park endnu mere. Derfor handler Aarhus Walk også om at inddrage Stadion Allé og bruge vores placering til at skabe en smuk begivenhed, der omfavner hele byen. Så nu håber vi, at aarhusianerne er klar til at skabe Danmarks største fodboldfest og vil bakke op om den første Aarhus Walk, så vi sammen kan skabe en ny fodboldtradition i Aarhus," siger Jacob Nielsen.

Sæsonen skal velsignes

Inden Aarhus Walk bliver der blandt andet afholdt en særlig AGF-gudstjeneste, hvor fansene kan få velsignet sæsonen i Sankt Lukas Kirken, og der vil være musik, taler og underholdning på scenen på det grønne område ved siden af kirken på Ingerslevs Boulevard.

Klokken 14.30 sætter folkemængden i blåt og hvidt så i gang med gåturen langs den historiske akse på Stadion Allé. Det hele finder sted i festlige rammer i AGF’s AL Bank Fanzonen, der i dagens anledning er flyttet til Ingerslevs Boulevard og udvidet kraftigt. Her kan man finde grill-boder, streetfood, barer, AGF’s Fanshop og underholdning for hele familien.

AGF vil de kommende uger fortælle mere om Aarhus Walk, efterhånden som programmet falder på plads. Aarhus Walk er åben for alle, men man skal dog som normalt have billet for at komme ind til den fodboldkampen på Ceres Park.

jr

Publiceret 19 June 2018 11:55

SENESTE TV