Foto: AGF

Foto: AGF

AGF's U17-talenter blev danske mestre for andet år i træk

En imponerende 7-1-sejr sikrede mesterskabet

Af
Danni Paulsen

At fremtiden er lys for AGF, kan der efterhånden ikke være tvivl om, hvis man ser på, hvordan de unge spillere, der skal tegne klubben i fremtiden, gør det.

Flere stortalenter har udsigt til Superliga-spilletid, og kigger man på den yngre talentmasse, så er der også grund til glæde på Fredensvang.

Lørdag vandt AGF's U17-hold det danske mesterskab. Det var andet år i træk, at U17-holdet slog succesfulde talentfabrikker som Brøndby, FC Midtjylland, FC Nordsjælland og FC København.

Hjemme på Fredensvang, hvis nye træningsanlæg blev indviet samme dag, slog de unge AGF'ere fast med syvtommersøm, at de er Danmarks bedste med en 7-1-sejr over bundproppen Haderslev i sæsonens sidste kamp.

Dermed endte AGF med 59 point for 26 kampe og fire point ned til FC København på andenpladsen.

Grafik: DBU

Grafik: DBU

Mestrene kom bagud til at starte med, men lod sig ikke slå ud og scorede altså hele syv mål i træk af Anders Fæster (2), Mads Bager, Frederik Jørgensen, Gustav Mogensen, Mikkel Møller Lassen og William Førby.

Anders Fæster blev sæsonens topscorer for AGF med 18 mål, mens Gustav Mogensen endte med at banke bolden i nettet 16 gange.

Publiceret 17 June 2018 09:32

SENESTE TV