AGF's nye klubhus bliver officielt indviet på lørdag.

AGF's nye klubhus bliver officielt indviet på lørdag. Foto: AGF

AGF: Helmig, Hallal, Tøfting og Tantholdt indvier nyt klubhus

Legender og ambassadører samler penge ind til udstyr i det nye klubhus

Thomas Helmig. Steffen Rasmussen. Rasmus Tantholdt. Wassim Hallal. Stig Tøfting. Troels Rasmussen. Marc Rieper.

En skøn blanding af ambassadører (Helmig, Hallal og Tantholdt) og tidligere AGF-stjerner står i spidsen for hvert sit cykelhold, når AGF lørdag 16. juni indvier sit nye klubhus på Fredensvang.

Legenderne og ambassadørernes hold dyster på spinningcykler i halvanden time for at samle penge ind til topmoderne AV-udstyr til ungdommens del af det nye klubhus, så de unge talenter også får adgang til den nyeste digitale læring og faciliteter.

Fansene (12. manden) og AGF's ungdomsafdeling stiller også med et hold, så der i alt er ni hold, som man kan følge på storskærm på Fredensvang. Her kan man samtidig få et kig på det nye klubhus, der efter sigende har Nordens måske bedste faciliteter for professionelle fodboldspillere.

Karin Salling indvier

Indvielsen af det nye klubhus begynder klokken 10.30 og klokken 10.55 indvier en anden AGF-ambassadør huset, Karin Salling. Salling Fondene har givet et betragteligt beløb til finansieringen af det nye klubhus, oplyser AGF.

To af AGF's ungdomshold spiller kampe på Fredensvang i forbindelse med indvielsen, hvor det er muligt at støtte ungdomsafdelingen med et valgfrit beløb på MobilePay. Du kan enten give et fast beløb eller støtte et eller flere af cykelholdene med et beløb per kørt kilometer.

jr

Publiceret 12 June 2018 16:00

SENESTE TV