Fra venstre Flemming Povlsen, Jan Lauridsen og Niels Kristensen.

Fra venstre Flemming Povlsen, Jan Lauridsen og Niels Kristensen. Pressefoto

Flemming Povlsen foreviget i Viby

Den tidligere landsholdsspiller har fået sit navn på en sten, der markerer klubsamarbejde mellem AGF og Viby IF

Flemming Povlsen, Jan Lauridsen og Niels Kristensen har det tilfælles, at de har trådt deres barnesko i Viby IF og senere har taget springet til AGF's førstehold.

Klubsamarbejdet mellem AGF og Viby IF er blevet markeret med en sten med navnene på de tre spillere. Ved hver spiller står der, hvornår de fik debut for AGF, hvor mange kampe de spillede, og hvor mange mål de scorede. Samtidig er der gjort plads til flere navne, der i fremtiden tager springet fra Viby IF til AGF's førstehold.

Klubstenen blev præsenteret i sidste uge, da Viby IF og AGF spillede showkamp på Viby Stadion i anledning af den lokale klubs 100 års jubilæum. Det oplyser AGF i en pressemeddelelse.

"Stenen er en bekræftelse på, at man godt kan lykkes som fodboldspiller, når man kommer fra en lille klub, og kan få succes i en større. For de unge spillere, der kommer i de mindre klubber, er det en stor inspiration, at de kan se, at det godt kan lade sig gøre at tage springet. At der er en vej frem - også fra de mindre klubber. Drømmen får lov til at leve, og nu bliver den synlig på den her sten," sagde Flemming Povlsen, da AGF overrakte stenen til Viby IF, hvor den tidligere landsholdsspiller og AGF’er spillede som ung.

Foruden Viby IF har også Hammel GF fået en klubsten, og AGF vil i år og næste år uddele klubsten til flere af sine 68 østjyske samarbejdsklubber.

"Vi vil gerne synliggøre det gode samarbejde med samarbejdsklubberne og markere det bånd, der er mellem klubben og AGF. Og så får klubberne mulighed for selv at synliggøre vores samarbejde på en rigtig fin måde," siger René Frost, chef for AGF Klubsamarbejdet.

Viby IF formand Alex Nørgaard løfter sløret for klubsten.

Viby IF formand Alex Nørgaard løfter sløret for klubsten. Pressefoto

Hos Viby IF glæder de sig over den nye sten, der nu får en fremtrædende plads på klubhuset i Viby.

"Det er en dejlig markering, der er et symbol på det gode samarbejde, vi har med AGF. Vores talentsamarbejde virker og bliver værdsat af AGF, og nu kan vi konkret vise det samarbejde overfor vores gæster og klubbens medlemmer," siger Alex Nørgaard, formand for Viby IF.

Publiceret 04 June 2018 10:21

SENESTE TV