42.500 tilskuere oplevede blandt andet Triumph Competition & British HTGT under under årets Classic Race Aarhus.

42.500 tilskuere oplevede blandt andet Triumph Competition & British HTGT under under årets Classic Race Aarhus. Foto: Classic Race Aarhus/Henrik Sørensen.

Classic Race: "En fantastisk weekend"

42.500 var til Classic Race-motorløb i Aarhus

Hos Classic Race Aarhus er man mere end tilfreds med weekendens racefestival i Mindeparken i Aarhus, der bød på masser af sol, aktiviteter og 300 racerbiler.

"Det har været en fantastisk weekend. Solen og det flotte vejr trak så mange tilskuere til, at vi langt oversteg sidste års publikumstal for lørdagen. Til gengæld havde vi færre inde på området søndag, men samlet set kan vi glæde os over, at vi tangerede sidste års rekord på 42.500 besøgende. Det er vi utroligt glade for. Dels som et velfortjent skulderklap til de godt 1.000 frivillige, der gør Classic Race Aarhus muligt. Dels fordi vi dermed atter kan skabe et overskud til at arbejde for børns trafiksikkerhed," siger direktør for Classic Race Aarhus, Mike Legarth, i en pressemeddelelse.

Skolepatruljerne i Aarhus og Børnenes Trafikskole blev begavet med donationer på henholdsvis 50.000 og 57.000 kroner. Pengene blev uddelt under weekeendens event af Bendt Bendtsen og Nicolai Wammen, der sammen med Karin Salling blev udnævnt som nye ambassadører.

Der blev budt på masser af godt race, men også den drama og spænding, som er en del af motorsporten. Skaderne bestod dog primært i bulet blik og skrammede egoer hos de deltagere, det gik udover, lyder det i pressemeddelelsen fra Classic Race Aarhus.

Næste år kan Classic Race fejre 10 års jubilæum. Det finder sted 24.-26. maj 2019.

Publiceret 28 May 2018 06:44

SENESTE TV