Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF siger farvel til tre spillere

Alexander Juel Andersen, Michael Zacho og Daniel A. Pedersen er fortid i AGF, når sæsonen er forbi

Når AGF lørdag spiller sæsonens sidste hjemmekamp, skal der samtidig siges farvel til fire spillere. Mikkel Rask indstiller karrieren, imens Alexander Juel Andersen, Michael Zacho og Daniel A. Pedersen ikke forlænger med AGF. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

"Alexander Juel Andersens sidste tid her i AGF har desværre været plaget af et par slemme skadesperioder, og vi er fra begge sider enige om, at Alex nu skal ud og finde nye udfordringer og få nye impulser i sit fodboldliv. Alexander har været et godt bekendtskab og har altid været en god ambassadør for klubben - både på og udenfor banen, og vi vil altid kunne tænke tilbage på ham som en dedikeret professionel. Vi takker Alexander for hans tid i AGF og ønsker ham alt mulig held og lykke i fremtiden," siger sportschef i AGF, Peter 'PC' Christiansen, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Vi har i nogen tid været i dialog om en ny aftale med DAP (Daniel A. Pedersen, red.). Men vi må konstatere, at det af forskellige årsager ikke er lykkes at nå i mål om en forlængelse. Sådan er det nogen gange i professionel fodbold og vi ønsker DAP held og lykke på hans videre færd."

I forbindelse med kampen lørdag på Ceres Park mod SønderjyskE vil alle spillere få blomster, oplyser AGF.

jwh

Publiceret 18 May 2018 14:26

SENESTE TV