Arkivfoto fra 2016. Foto: FotoTrine, vildmedfoto.dk

Arkivfoto fra 2016. Foto: FotoTrine, vildmedfoto.dk

Vigtig sejr: Brabrand lever endnu i 1. division

Brabrand IF kan levere vildt comeback i den næstbedste række

Af
Danni Paulsen

Brabrand IF var onsdag aften tvunget til at hive en sejr i land, hvis klubben skulle bevare håbet om at overleve i 1. division.

Og Aarhus V-holdet leverede varen på hjemmebane, hvor FC Roskilde var på besøg.

Roskilde er netop holdet, som Brabrand skal indhente og bytte plads med, hvis man vil spille i landets næstbedste række i næste sæson.

Sjællænderne blev sendt hjem med et 2-1-nederlag, selvom de gik til pause med en føring.

Kort inden i anden halvleg garnede Michael Pedersen og udlignede, mens Jacob Linnet stod bag det forløsende sejrsmål med fire minutter igen af den ordinære spilletid.

Aarhusianerne befinder sig stadig på 11. pladsen, under stregen, men med aftenens sejr er der to point op til Roskilde.

Det betyder, at spændingen først udløses i rækkens sidste spillerunde, og her må man sige, at overlevelses-oddsene er i sjællændernes favør.

De skal nemlig møde Fremad Amager, der ikke har det store at spille for, mens Brabrand skal en tur op til Superliga-nedrykkerne fra Viborg, der kæmper for at komme i oprykningsplayoff.

Lykkes det Brabrand at redde livet, vil det være en historie om et vildt comeback. I lang tid har holdet lagt til nedrykning, men en fremragende slutspurt har muliggjort redningen.

Klubben er nu ubesejret i de seneste fire kampe - hvoraf tre var sejre - og i foråret har man formået at tage point fra fem ud af de seks øverste hold.

Publiceret 16 May 2018 20:36

SENESTE TV