AGF-forsvarer indstiller karrieren:

Jeg har smerter hele tiden

34-årige Mikkel Rask takker af efter sæsonen

Forsvarsspiller Mikkel Rask indstiller sin karriere som professionel fodboldspiller godt 15 år efter, den startede.

Den 34-årige AGF-spiller stiller støvlerne på hylden, når sæsonen er ovre.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

"Efter mine mange år i fodbold har jeg nu næsten hele tiden smerter i min ryg, der plager mig i stigende grad. Så også med tanke på, at jeg ikke er så ung mere, så lakker det under alle omstændigheder mod enden for mig. Nu har jeg så fra sommer fået en spændende mulighed i en dansk virksomhed, hvor jeg skal beskæftige mig med salg på internationalt niveau. Det er en mulighed, jeg gerne vil gribe. Så alt i alt er det rette tidspunkt nu kommet til at sige stop," forklarer Mikkel Rask, som kom til AGF i vinteren 2017.

Hans ophold i klubben blev dog plaget af skader, hvorfor det kun blev til ni Superliga-kampe for Aarhus-klubben. Han nåede dog at gøre indtryk - ikke mindst da han scorede sit eneste mål for klubben i de sidste minutter af 2-0-kampen mod Brøndby i august.

LÆS OGSÅ: AGF-anfører: Nu går vi efter Europa League - selvom det er unfair

Rask er da også glad for tiden i Aarhus.

"AGF er en speciel klub, og det har været en stor ære at trække den hvide trøje over hovedet og spille for vores fantastiske fans. Jeg har også været glad for hverdagen på Fredensvang med gode holdkammerater og ledere. Så selv om jeg ikke har spillet så meget, som jeg havde håbet på, har jeg nydt min tid i klubben", siger Mikkel Rask.

Sportschefen i AGF roser forsvareren for sit professionelle engagement i klubben.

"Rask har på mange måder fået ødelagt hans tid i AGF af skader. Men alligevel har han aldrig slået op i banen. Mikkel har på professionel vis passet sit arbejde og har generelt haft en super indstilling. Han er også meget vellidt af både holdkammerater og staben omkring holdet, og vi kommer til at savne hans gode og smittende humør på Fredensvang. Vi ønsker Mikkel Rask alt det bedste, og held og lykke på hans videre færd og i de nye udfordringer han nu snart tager fat på," siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

dp

Publiceret 21 April 2018 12:51

SENESTE TV