Arkivfoto: Kasper Heide Lund.

Arkivfoto: Kasper Heide Lund.

Vraget af AGF:

Tirsdag scorede Oskar Buur i engelsk liga-debut

20-årige Oskar Buur kunne i sommer ikke bruges i AGF. Tirsdag aften scorede talentet i sin Championship-debut

Af
Jonas Wrede Hansen

Oskar Buur sikrede tirsdag aften, at Wolverhampton på hjemmebane i den næstbedste række i England, The Championship, fik uafgjort 2-2 mod Hull. Den 20-årige skanderborgenser fik nemlig debut for holdet, da han i det 70. minut blev skiftet ind i kampen. 13 minutter skulle han bruge på banen, før han nettede til kampens resultat 2-2. 

Det er gået stærkt for den unge Skanderborg-dreng, siden han i sommer blev vraget i AGF og efterfølgende rykkede til Brabrand i den danske 1. division. Der nåede han ikke at være særlig længe, inden engelske Wolverhampton fik øjnene op for Buur og gav ham en kontrakt.

Siden har den 20-årige dansker ifølge Bold.dk for det meste optrådt for klubbens U23-hold, inden han i september debuterede for Wolverhamptons førstehold i en Liga Cup-kamp mod Bristol.

Tirsdag aften fik han så debut i den næstbedste række i England, og mon ikke det flotte indhop gør, at Oskar Buur kan se frem til flere kampe for Wolverhampton, som i øjeblikket ligger til oprykning til Premier League. Efter kampen var der i hvert fald rosende ord fra manager Nuno Santo til den 20-årige fodboldspiller. 

"Det er denne filosofi, vi har. Vi har et U23-hold, og vi ser spillerne an. De træner ofte med os, og de skal stå til rådighed for os," fortalte han efter kampe ifølge Bold.dk til klubbens hjemmeside. 

Oskar Buurs fodbold-CV

-2012: FC Skanderborg

2012-2017: AGF

2017: Brabrand IF

2017-: Wolverhampton Wanderers F.C. 

Publiceret 04 April 2018 07:00

SENESTE TV