AGF-anfører Pierre Kanstrup var onsdag i Talehuset-studiet for at tale om fortid, nutid og fremtid. Podcast-afsnittet varer en lille times tid og kan hentes alle de steder, du henter podcasts.

AGF-anfører Pierre Kanstrup var onsdag i Talehuset-studiet for at tale om fortid, nutid og fremtid. Podcast-afsnittet varer en lille times tid og kan hentes alle de steder, du henter podcasts.

Kanstrup revser strukturen:

Kan godt forstå, hvis SønderjyskE tabte med vilje

Pierre Kanstrup mener ikke, at den nuværende Superliga-struktur holder, når et hold i sidste ende kan vinde ved at tabe med vilje

Af
Jonas Wrede Hansen

(OBS: Podcasten afspilles nederst i artiklen)

Der har siden seneste Superliga-runde været fokus på SønderjyskE, som er blevet anklaget for, at holdet tabte med vilje mod FC Midtjylland. Sådan som resultaterne flaskede sig i rundens andre kampe, var SønderkyskE nemlig bedre stillet med et nederlag end med en sejr. 

Med 2-1-nederlaget røg holdet over i en bedre nedrykningspulje set med SønderjyskE-briller, idet de i den gruppe har ti point ned til nedrykning. Da FCM scorede til kampens resultat fik det endda SønderjyskE til at juble på Twitter, og det fik samtidig spekulationerne i gang hos landets fodboldelskere. 

LÆS OGSÅ: Billetter til AGF's neglebidere på udebane sænkes betragteligt

I seneste afsnit af Lokalavisen Aarhus' AGF-podcast, Talehuset, var nuværende AGF-anfører og tidligere SønderjyskE-spiller Pierre Kanstrup i studiet. Her blev han blandt andet spurgt ind til hans meninger omkring den famøse SønderjyskE-kamp, og han var klar i spyttet:

"At man kan spekulere i at tabe en kamp for at vide sig mere sikker på at overleve i Superligaen, hører ingen steder hjemme. Når det så er sagt, så kan jeg sagtens se det fra SønderjyskE's side, hvis de har gjort det med vilje. Jeg kunne også godt tænke mig at have ti point ned til nedrykning. Det skal der ikke herske nogen tvivl om."

"Men samtidig er der også en lille engel på venstre skulder, som siger, at det er uetisk at tabe med vilje, og så vidt jeg ved, så står det også i en eller anden fodboldlov om matchfixing, at det må ikke forekomme. Men alle kneb gælder i min verden, og jeg ville også tage med hænder inde på målstregen, hvis jeg ikke fik et rødt kort af dommeren for at undgå et mål," fortsatte Pierre Kanstrup i podcast-afsnittet. 

Den nye Superligastruktur holder ikke

Ifølge Pierre Kanstrup er det dog ikke SønderjyskE, der skal tage hele skylden for at havne i den situation, hvor holdet muligvis tabte med vilje. AGF-anføreren fortalte til Talehuset, at den nuværende Superliga-struktur bærer et stort ansvar. 

"Jeg synes, at strukturen er så dårligt strikket sammen, at et scenarie som det her kan finde sted," lød det fra AGF-anføreren.

"Men skulle de have gjort det med vilje, så trækker jeg lidt på skuldrene og siger, at det er en ringe struktur," fortsatte han. 

Det var i onsdags, at AGF-anfører Pierre Kanstrup besøgte Talehuset for at snakke fortid, nutid og fremtid. Podcast-afsnittet varer en lille times tid og kan hentes alle de steder, hvor man normalt henter sine podcasts. Udover SønderjyskE's mulige nederlag med vilje bliver der i afsnittet også snakket landsholdsfodbold, skiftet til AGF, Glen Riddersholm, David Nielsen, vinterpause og meget mere.

Det hele bliver krydret med Twitter-spørgsmål og de faste segmenter: 'En tur ned ad Stadion Allé' og 'Prøliåhørher'.

Lyt til podcast-afsnittet herunder eller i iTunes ved at klikke her

Publiceret 24 March 2018 09:45

SENESTE TV