Kronprins Frederik i den blå jakke til venstre i billedet så ud til at hygge sig med løberne i slotshaven. Pressefoto

Kronprins Frederik i den blå jakke til venstre i billedet så ud til at hygge sig med løberne i slotshaven. Pressefoto

Kronprins Frederik dukkede uventet op til løbetræning i Aarhus

Kronprinsen overraskede løbere, der træner til Royal Run

Omkring 50 aarhusianere var her til aften dukket op i Marselisborg Slotshave i Aarhus for at deltage i fællestræningen op til Royal Run.

Midt i opvarmningen fik de sig noget af en overraskelse, da Kronprinsen dukkede op og hilste på løberne, der træner forud for løbet, der afholdes om nøjagtig to måneder i anledning af kronprinsens 50 års fødselsdag.

"Det var da en overraskelse, og det var dejligt, at han kom forbi," siger 65-årige Ivan Schøtteler Sørensen i en pressemeddelelse fra Danmarks Idrætsforbund, der står for Royal Run i Aarhus sammen med Aarhus 1900 og DGI Østjylland.

Ivan er lige gået i gang med træningen til Royal Run efter at have fået tre ballonudvidelser.

LÆS OGSÅ: Aarhus Kommune vil lave video om Kronprinsens liv i Aarhus

Kronprins Frederik overværede træningen i Aarhus for at hilse på og bakke op om de mange danskere, der allerede nu har tilmeldt sig løbet og tager aktivt del i træningen op til løbet.

"Vi er meget glade for, at Kronprinsen kom forbi for at vise sin opbakning og højne den gode fælles energi. Det styrker lysten til at snøre løbeskoene og er en kæmpe motivationsfaktor for den fremadrettede træning op mod Royal Run," siger idrætskonsulent i DGI Østjylland, Anne Ellegaard Larsen.

Royal Run i Aarhus finder sted mandag 21. maj (2. pinsedag) klokken 11 på Frederiks Allé. Man kan løbe One mile (1,609 km) eller 10 km. Deltagergebyr er henholdsvis 75 kroner og 250 kroner.

Kronprinsen løber med i Aarhus, ligesom han gør det samme dag til Royal Run i Aalborg, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg.

 

Publiceret 21 March 2018 19:45

SENESTE TV