Medie:

AGF tester tidligere Ajax-spiller

Ifølge Jyllands-Posten har AGF i denne uge besøg af den tidligere Ajax-back Ruben Ligeon

David Nielsen og AGF har i denne uge en ny mand med på træningsbanen. Ruben Ligeon, som tidligere har spillet på hold med blandt andre Christian Eriksen i Ajax Amsterdam, er nemlig på prøve. Det kan Jyllands-Posten i dag afsløre. 
Den hollandske back har siden august stået uden klub, og nu prøver han lykken i Danmark. Det bekræfter David Nielsen overfor avisen og fortæller samtidig, at han glæder sig over at have mulighed for at se en ny spiller an.
"Det er altid dejligt at se nærmere på en god spiller, og det får vi mulighed for i resten af denne uge," siger AGF-træner David Nielsen til Jyllands-Posten. 
Ruben Ligeon er 25 år og var i perioden 2011 til 2016 ejet af Ajax, hvor han nåede at få 20 kampe for førsteholdet. Han fik aldrig spillet sig ind som fast mand på holdet og blev i stedet udlejet af flere omgange til mindre hollandske klubber, indtil han i 2016 skiftede til slovakiske Slovan Bratislava. 
Igennem sine ungdomsår har han repræsenteret diverse U-landshold i Holland og har optrådt syv gange for det hollandske U21-landshold. 
Det er den tidligere Ajax-spiller Tobias Sana, som har sat kontakten op mellem AGF og Ruben Ligeon, fortæller den hollandske back selv til Jyllands-Posten. 
"I sommer gik jeg ud af min aftale med Slovan Bratislava, og siden har jeg trænet med reserverne i Ajax Amsterdam for at holde min kondition ved lige. Så ringede Tobias Sana og inviterede mig til Aarhus. Og nu er jeg her i en uges tid, og så må vi se, hvad der skal ske," siger Ruben Ligeon til Jyllands-Posten. 
jwh

Publiceret 04 December 2017 15:00

SENESTE TV