Randers 'hjælper' AGF:

Støber havestole i beton...

Superliga-konkurrenterne gør grin med AGF

Efter to spilledages karantæne har AGF igen den iltre forsvarsspiller Dino Mikanovic med i truppen til dagens udekamp mod Randers FC.
Mikanovic blev udvist 16. oktober i kampen mod FC Nordsjælland for at slå til en havestol på sidelinjen, så flere havestole væltede. Det takserede dommeren til usportslig opførsel og gult kort, som betød udvisning til AGF'eren.
Nu har Randers FC lagt en video op på klubbens facebookside, hvor man ser, hvordan klubben har fået støbt tre havestole i beton og transporteret dem til stadion, hvor betonfundamentet med de tre stole er placeret på sidelinjen...

Gimmicken er naturligvis en slet skjult hentydning til udvisningen af Mikanovic, der af flere årsager skabte stor frustration i Aarhus. Blandt andet fordi dommerne først påstod, Mikanovic havde sparket til stolene, og dels fordi der gik næsten et kvarter, fra episoden skete, til spilleren fik sin straf.
LÆS OGSÅ: Mindst 1.500 AGF-fans tager med til Randers
Randers FC har tidligere i år provokeret naboerne mod syd ved at vise en video, hvor Randers-direktør Michael Gravgaard har taget en AGF-trøje med på toilettet for at tørre sig med den.
Denne video var svar på en AGF-provokation, idet AGF havde indrykket en helside i Randers Amts Avis med teksten 'Rend os (Randers) i r....'
LÆS OGSÅ: Østjysk lokalopgør definerer David Nielsens sæsonstart
Kampen mellem Randers FC og AGF spilles i dag klokken 16.
 

Publiceret 05 November 2017 14:15

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV