Pause:

AGF halter efter FC Nordsjælland

AGF er nede med 1-2 i pausen hjemme mod FC Nordsjælland

1-2. Det er stillingen på måltavlen efter første halvleg på Ceres Park i aften, hvor AGF har Superligaens nummer tre, FC Nordsjælland på besøg.
Efter en ganske aggressiv start fra AGF var det alligevel FC Nordsjælland, som var farligst i de første minutter.
LÆS OGSÅ: AGF præsenterer ny hjemmebanetrøje
Efter blot to minutters spil fik Nordsjællands Ernest Asante et fladt indlæg, som kunne have ført til et mål, men den ghanesiske angriber fik dog ikke ordentligt træf på bolden. Det fik han dog få minutter senere, da han i det syvende minut fik et lignende indlæg, som han resolut sparkede ind til stillingen 1-0 til FC Nordsjælland.
I minutterne efter sad FC Nordsjælland på spillet og havde et par flere flade indlæg, som gav problemer i AGF-forsvaret. Heldigt for hjemmeholdet førte ingen af chancerne dog til flere mål. 
I stedet kunne hjemmeholdet i det 17. minut glæde sig over det første AGF-mål med David Nielsen som træner. Pierre Kanstrup hoppede med ryggen til mål op på et hjørnespark og ramte bolden med en blanding af nakken og baghovedet. Smukt så det ikke ud, men det var nok til, at AGF fik balance i regnskabet. 
Det gav lidt mere ro på spillet, og AGF fik skabt et par gode angreb. Desværre for hjemmeholdet var det dog stadigvæk FC Nordsjælland, som skabte de farligste chancer. Fem minutter før pause gav det så også pote for udeholdet, da Mathias Jensen med et fladt, godt placeret skud kunne se bolden gå i nettet og dermed bringe FC Nordsjælland foran med 2-1, som også er stillingen i pausen.  

-jwh. 
 

AGF 1-2 FC Norsjælland

7. minut: 0-1 Ernest Asante

17. minut: 1-1 Pierre Kanstrup

40. minut: 1-2 Mathias Jensen

Publiceret 27 October 2017 19:45

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV