AGF præsenterer ny hjemmebanetrøje

Når AGF’s Alka Superliga-hold løber på banen i morgen hjemme i Ceres Park, bliver det i en helt ny hjemmebanetrøje.

AGF præsenterer i dag en helt ny hjemmebanetrøje, som holdet allerede vil spille i, når FC Nordsjælland i morgen kommer på besøg. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse. 
LÆS MERE: Lyngby-fans med en særlig gave til AGF
Den nye trøje, der er designet og produceret af hummel, er en hyldest til AGF's 61 samarbejdsklubber over hele Østjylland. Således bærer spillerne alle klubnavne i nakken på trøjen under AGF's motto: Sudare pro communi causa - At svede for samme sag. Dermed har spillerne de mange klubber i ryggen i hver kamp.
"Vi vil gerne med den nye trøje sige tak til de mange klubber over hele Østjylland, der bakker os op i medgang og modgang. De bidrager med talent og opbakning, og er en uvurderlig del af AGF. Derudover er vi glade for, at vi - lige som på vores mørke udebanetrøje - nu også kommer til at spille med Aarhus på ryggen, når vi spiller hjemme. For selv om vi har fans og samarbejdsklubber over hele Østjylland, så er vi jo også byens hold. Vi har altid Aarhus i ryggen, når vi spiller hjemme - nu kan man også se det på den nye hjemmebanetrøje," fortæller merchandisechef i AGF, Clemen Christensen, i pressemeddelelsen. 


(Artiklen fortsætter under billedet)

Pressefoto: AGF

Pressefoto: AGF

Stilren hvid trøje

Udover at hylde Aarhus og AGF's mange samarbejdsklubber, så sender trøjen også en hilsen til fortidens helte i AGF. Således er trøjen diskret og nedtonet i sit design, så den hvide farve står alene og markant, og dermed minder den på mange måder om AGF's trøjer fra 80'erne og 90'erne.
"Ambitionen for både os og AGF har været at lave en klassisk, lækker og stilren trøje, der trækker tråde til nogen af de historiske trøjer fra fortiden. Derfor er mange detaljer holdt nedtonet, ligesom krave og stikninger er hvide for at forstærke det samlede udtryk. Vi har ønsket, at trøjen skulle sige; "Kom så de hviie!!" så højt som muligt - det synes vi er lykkes ganske godt, og vi håber AGF's tilhængere er enige," siger sponsorship manager Lars Westergaard fra Hummel, der har produceret trøjen i hummels nyeste materiale 'BEECOOL', der giver spillerne en optimal perfomance og komfort.
AGF's nye hjemmebanedragt - der også betyder nye klassiske mørkeblå shorts - får premiere i morgen, når AGF klokken 19 møder FC Nordsjælland hjemme i Ceres Park. Trøjen kan dog allerede købes fra i dag.
-jwh.

Publiceret 26 October 2017 14:15

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV