Sådan holder man rigtigt på en golfkølle. Jacob Pingel Lauridsen gav gode råd, da han besøgte Mollerup Golf Club

Sådan holder man rigtigt på en golfkølle. Jacob Pingel Lauridsen gav gode råd, da han besøgte Mollerup Golf Club

Golf talent på Mollerups green

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Der blev uddelt golftricks, fortalt anekdoter om livet som professionel golfspiller og fortalt om ECCO Touren, da det lokale golftalent Jacob Pingel Lauridsen i sidste uge golfede på Mollerup Golf Clubs baner sammen med unge fra Aarhus Academy for Global Education (AAGE) og skolens samarbejdspartnere.
”Mit liv er præget af, at jeg rejser til mange forskellige lande og møder mange forskellige nationaliteter. Måske var det også derfor, at jeg faldt for AAGE, da jeg besøgte skolen i foråret. Jeg synes, det er et skønt sted med en fed, international atmosfære. Min første tanke var – gid sådan en skole havde eksisteret, den gang jeg gik i skole. Jeg ville have elsket at lære engelsk allerede fra jeg var 3 år. Så da jeg fik muligheden for at hjælpe AAGE med at give deres samarbejdspartnere en anderledes oplevelse, sagde jeg ja”, forklarer Jacob Pingel om baggrunden for arrangementet.
”Det er altid sjovt at præsentere andre for min hjemmebane – golfbanen. Og selvom nogen fik slået lige så meget til græsset som til golfbolden, så tror jeg, alle hyggede sig og fik en god oplevelse ud af det.”

Publiceret 08 September 2013 07:00

SENESTE TV