Købmand Mads Pedersen står i spidsen for den nye Spar, der er rykket ind i Kiwis tidligere lokaler på Ryhavevej i Hasle. Privatfoto.
Købmand Mads Pedersen står i spidsen for den nye Spar, der er rykket ind i Kiwis tidligere lokaler på Ryhavevej i Hasle. Privatfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Spar åbner dagligvarebutik i Hasle

Spar åbner i Kiwis tidligere lokaler på Ryhavevej i Hasle

I morgen, lørdag, åbner dagligvarekæden Spar en ny butik på Ryhavevej 28 i Hasle. Den nye butik bliver på 820 m2 og kommer til at ligge i Kiwis tidligere lokaler.

Købmanden i den nye Spar bliver 31-årige Mads Pedersen, der har varetaget stillinger som kolonial ansvarlig, grønt ansvarlig og afdelingschef. Senest har han fungeret som butikschef i Kiwi.

“Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med arbejdet som Spar købmand. Jeg vil bruge min brede erfaring og kendskab til lokalområdet til at give beboerne i Hasle og omegn en god lokal dagligvarebutik, hvor kunderne kommer i første række. I min butik vil kunderne altid kunne finde ferskvarer og især frugt og grønt af utrolig høj kvalitet. Kunderne vil selvfølgelig også kunne finde dagligvarer til faste lave priser i form af Spar's Gul Pris. Derudover vil man som noget nyt kunne finde en række spændende etniske varer på hylderne. Sidst, men ikke mindst, vil jeg som lokal erhvervsdrivende støtte op om de lokale foreninger og aktiviteter her i lokalområdet,” siger Mads Pedersen.

Spars topchef glæder sig over at have tiltrukket en købmand, der deler kædens vision om at være en af de lokale.

“Jeg er sikker på, at vi med Mads ved roret har fundet den helt rigtige købmand til at drive Spar i Hasle. Han kender de lokale og ved, hvad de efterspørger,” siger Spars kædedirektør Niels Karstensen.

På åbningsdagen lørdag 9. september serveres der kaffe og rundstykker fra kl. 8.30-10.00. Senere på dagen tændes op i grillen og grilles pølser fra kl 12-17. Til børn ledsaget med en voksen vil der være gratis slush ice og gratis is. Derudover vil der være diverse smagsprøver af kager med mere. Snoren til den nye Spar klippes kl. 9.00.

Ved udgangen af 2017 har Spar 140 butikker i Danmark og cirka 3.500 medarbejdere.

Publiceret: 08. September 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt