Skovbakkens 3F-ligahold jublede over, at det lykkedes dem at vinde bronzemedaljer i lørdags på Vejlby Stadion. Foto: FotoTrine, vildmedfoto.dk
Skovbakkens 3F-ligahold jublede over, at det lykkedes dem at vinde bronzemedaljer i lørdags på Vejlby Stadion. Foto: FotoTrine, vildmedfoto.dk
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skovbakkens kvinder sluttede af med bronze

I deres sidste kamp i gult vandt Skovbakkens fodboldkvinder DM-bronze på hjemmebane

Af Kim Skovrup Andersen

En æra sluttede i lørdags, da Skovbakkens fodboldkvinder løb på banen på Vejlby Stadion. Det var nemlig sidste gang, at de spillede i den gule trøje med det velkendte logo med et træ og en bold.

Den bliver fra næste sæson skiftet ud med en helt blå af slagsen, når Aarhus Nord-klubben fusionerer med VSK Aarhus(Vejlby Skovbakken, red.), og kvindefodbold under Skovbakkens vinger er dermed historie.

Og de dygtige fodboldkvinder sluttede af med manér, for det blev til bronzemedaljer i 3F-ligaen, efter en 3-1-sejr over Vejle K.

Det blev fejret som var det DM-guld på en perfekt sommerdag.

“Der har for nogen været rigtig mange følelser i at spille den sidste kamp i gult og blåt. Gennem tiden har der været mange mennesker, der har været med til at bygge noget op i og omkring klubben. Særligt kvindeelitefodbolden, som har været Skovbakken Kvindefodbolds dna. Der er ingen tvivl om, at det er med en vis vemod, at klubben afvikles. Samtidig tror jeg, at der gennem hele denne her fusionsproces er skabt en optimisme om det nye. Og så er det vigtigt at holde fast i, at Skovbakken Kvindefodbold aldrig forsvinder helt. 'SK' i VSK Aarhus står jo for Skovbakken, og det vi er gode til her i Skovbakken tager vi med ind i VSK. Og så skulle det hele gerne blive optimeret,” siger formand Marie Greve.

Danmarks største klub

Hun har været formand i to et halvt år og bliver næstformand i VSK Aarhus' hovedbestyrelse samt kvindeformand fra næste sæson.

VSK Aarhus får et 3F liga, og andetholdet kommer til at spille i 1. division.

“Nu skal jeg passe på med, hvad jeg siger, men vi får et af Danmarks største og bedste kvindeseniorafdelinger, hvor vi får 4-5 seniorhold og med to med, der er med helt i toppen. Det er der ikke mange andre klubber, der kan mønstre,” fastslår Marie Greve.

Publiceret: 19. Juni 2017 21:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!