Hele tre klasser fra Skæring Skole gik hele vejen i landsdækkende konkurrence.
Hele tre klasser fra Skæring Skole gik hele vejen i landsdækkende konkurrence.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skæring Skole-elever har mad-talent

Tre 6. klasser vandt forleden præmier i den landsdækkende Coop's 'GoCook-smagskassen'

Af Kim Skovrup Andersen

Skæring Skoles fire 6. klasser deltog i efteråret i Coop's konkurrence den årlige konkurrence 'GoCook-smagskassen' som led i undervisningen i madkundskab. Der deltog 160.000 elever landet over, men Skæring-eleverne var så gode, at tre af klasserne satte sig på de tre præmier i konkurrencen.

Klasserne blev bedømt anonymt, og overraskelsen hos Coop var stor, da dommerkomitéen fandt ud af, at de tre vindende klasser kom fra den samme skole.

Emnet i 2016 var verdensmad, og igennem forløbet afprøvede eleverne forskellige opskrifter på mad fra fremmede lande, fik en større viden om krydderier, madkultur og en helt særlig smagsoplevelse.

I konkurrencen skulle eleverne have det sjovt, dele deres oplevelser med andre og samtidig lære noget om sund mad. Eleverne deltog ved at svare på en række spørgsmål, tage billeder af maden og uploade begge dele til hjemmesiden gocook.dk. Alle fire klasser gik meget op i både forløbet og konkurrencen.

1. præmien gik til 6.D, og det betyder, at de på et tidspunkt i løbet af foråret får besøg af kokken Gorm Wisweh, der var dommer i konkurrencen. Han er tv-kok og er også kendt for deltagelse i 'Vild med Dans' i efteråret.

6.B vandt andenpræmien, der er en kogebog skrevet af Gorm Wisweh, mens 6.C, der vandt 3. præmien, får noget ”GoCook”-merchandise.

Publiceret: 16. Februar 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!