For tredje år i træk var der godt fyldt op med festglade Skødstrup-borgere i Midtpunkt.
For tredje år i træk var der godt fyldt op med festglade Skødstrup-borgere i Midtpunkt.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SKÅL: Ølfesten fortsætter i Skødstrup i 2018

Populær ølfest i Skødstrup har været under lup af styregruppe, der overvejede at prøve et nyt koncept. Men flertal ønsker bierfest

Af Kim Skovrup Andersen

Tradition Øllet er på mange måder blevet Skødstrups skæbne i form af den årlige bierfest, hvor 700 glade mennesker de seneste tre år har festet til den store guldmedalje samtidig med, at de har støttet byens kultur- og idrætsliv.

I år var ingen undtagelse. Byens idrætshal og kulturcenter, Midtpunkt, blev invaderet af lederhosen og Dirndl tyrolerkjoler, og tredje gang viste sig også at være lykkens gang for arrangørerne.

“Der var igen i år godt gang i dansegulvet og i baren, hvor der blev drukket 1.871 liter øl. Så vi kommer til at lave et pænt overskud til gavn for byens sport og kulturliv. Det kunne ikke lade sig gøre uden gæsterne selvfølgelig. Men vi vil også gerne takke de 60 frivillige og de mange sponsorer. Bierfesten har udviklet sig til en lokal byfest og kunne ikke lade sig gøre uden dem. Og så er vores bord-ambassadører også vigtige. De holder en fest i festen,” fastslår Carsten Bruun, som er medlem af Bierfestens styregruppe.

Det er Fonden Skødstrup Idræts- og Kulturcenter, der driver Midtpunkt og arrangerer den årlige ølfest.

Tredje i træk

Efter den tredje bierfest i træk, var det tid til at gøre status, for der var tegnet en tre-årig kontrakt med sønderjyske Vollstedt Group, som står for hovedparten af arrangementet.

”Efter dette års fest, lavede vi en spørgeundersøgelse blandt alle vores gæster i facebook-gruppen Bierfest 8541. Det gjorde vi, fordi vi var i tvivl, om konceptet havde nået sit mætningspunkt. Så vi skulle tage stilling til, om Bierfesten skulle fortsætte i sin nuværende form eller erstattes af noget andet,” siger Carsten Bruun.

Og der var en overvældende stor tilslutning til det nuværende koncept, hvor 70 procent gerne ser, at der fortsættes med det nuværende koncept med bandet Top Seven som den helt store stemningsspreder.

Næste fest fastlagt

”Derfor har vi i styregruppen indstillet til bestyrelsen og fået godkendt, at vi tager et år til med Bierfest,” siger Carsten Bruun.

Han oplyser, at der er tegnet en et-årig kontrakt med Vollstedt Group, så arrangørerne er ikke længere bundet af samme koncept i flere år.

Det bliver lørdag 10. marts 2018, at der atter skal hæves store øl-glas og danses til tyske druk-viser i Midtpunkt.

Publiceret: 28. Marts 2017 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!